Bagværk Opskrifter Sunde snacks

6 sundere bageopskrifter – lavet med bagemix!

Der er ikke noget mere lækkert end at bage sundere og at det så stadig smager godt og holder den […]

august 2016

Sarah Posin

Der er ikke noget mere lækkert end at bage sundere og at det så stadig smager godt og holder den lækre konsistens…

Ofte når man vælger at erstatte de “normale” ingredienser i bagværk og erstatter det med eksempelvis, proteinpulver, mandelmel, husk og kokosmel, kan opskriften godt blive lidt kedelig og lige lidt for sunde i smagen.   Jeg har dog alligevel lavet nogle opskriver som er imponerende gode, men det kræver selvfølgelig at man er villig til at gå ud og investere i de forskellige ingredienser.

Jeg har derfor samlet nogle af de opskrifter som jeg har bagt med bage/brødmix, som i helt sikkert kan genkende fra tidligere indlæg. Fordelen ved disse blandinger er, at det går mega hurtigt at bikse sammen, man kan bage lige det man har lyst til og der skal blot tilføjes vand. Smagen og konsistensen er nærmest identisk med den klassiske opskrift og bonus af det hele, ingen sukker, ingen gluten, ingen mel og færre kulhydrater!

Her er nogle af de forskellige opskrifter, hvor jeg har brugt brød & bagemix:

Glutenfri rundstykker – kun få kcal.

Lækre svampet rundstykker/ boller til morgenbordet eller madpakken – det eneste du skal gøre er blot at blande brødmixen, forme bollerne og bage dem i ovnen – super simpelt! Du slipper for hvede, gær, sukker, mel og soya og er derfor perfekt for dig som gerne vil mindske dit indtag af kulhydrater.

I bagemixen her, er der ikke tilføjet kerne, så dejen er helt fin og næsten helt syndig.  Som i kan se her, valgte jeg at lave boller, men du kan jo sagtens lave lækre sandwich brød til madpakken, pizzabund, pitabrød, flutes, skiveskåret brød og jeg kan blive ved.. 

bc

Find hele opskriften her  

Sukkerfri brunsviger opskrift

Dét her var den første kage med kagemixen Jeg lover dig for at det var en lække fornøjelse! Af en eller anden årsag, så formoder kagemixen bare at blive lækker svampet, uden at have nogen snært at tørhed. Kagen er meget neutral i smagen, så der er mange muligheder for at lave andre kager såsom: Gulerodskage, æblekage, kanelsnegle, brunsviger, drømmekage osv. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg kaster mig ud i en opskrift med den.

uedfw

Find hele opskriften her 

Lækre cokolade muffins – uden sukker

Haps!  Chokolade muffins med god samvittighed! Med chokolademixen har jeg kun prøvet at lave at lave disse muffins, men man kan sagtens lave en stor kage eller tilføje andre ingredienser i dejen, hvis man eksemelvis ønsker ekstra chokolade stykker, hakket nødder eller at toppe kagen med glasur eller noget andet lækkert.. ☺ Produktet fås desværre ikke længere, men Easis har lavet en chokolademix som er præcis lige så godt – den kan du finde her ➔

co

Find hele opskriften her  

Sundere pizzasnegle – uden mel

Jeg har længe tænkt over en hurtig opskrift som man kan medbring på madpakken eller hvis man er på farten. En opskriften som både indholder fibre, protein og grøntsager – her faldt det simpelthen på de altid lækre pizzasnegle!

Der findes jo mange måder hvorpå man kan lave sunde pizzasnegle – her har jeg simpelthen brugt brødmixen igen, som netop er rimelig lav på kulhydrater. Et super godt alternativ hvis man prøver at undgå for mange kulhydrater i hverdagen!

Untitled-1

Find hele opskriften her  

 Svampet drømmekage – uden sukker

En sundere version af drømmekagen – mega lækker og svampet kage, med et sprød, fedtet lag kokostopping – præcis som mormor lavede den! Ingen sukker, men med en masse sundt fedt, såsom kokosmælk. Opskriften passer perfekt til dig som prøver at undgå sukker, er diabetiker, har glutenallergi eller følger en LCHF kur. Dét er vidst hvad man kalder en vaske ægte drømmekage! 

1-4

 Find hele opskriften her  

Sunde pølsehorn 

Lækre grove pølsehorn, uden mel og med få kulhydrater. Super simpel opskrift og et perfekt alternativ til en sund madpakke eller snack på farten. I opskriften her har jeg valgt at lave min egen pølse udaf hakket kyllingekød, med man kan jo gøre lige som man selv vil, med ketchup, en “ægte” pølse, oksekød eller andet. 
dfskfvdsk

 Find hele opskriften her  

Her var blot nogle forslag til hvad man kan lave med disse skønne mixe – Har du lavet en anden lækker opskrift? Så smid den endelige i kommentarfeltet, under indlægget her! ✌

sarah posin - signature

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.