Hverdag & velvære Stil og Inspiration

8 sjove og frække kostumer

Fastelavn står for døren og det kræver et festligt kostume!  Sidste år var jeg klædt ud som en sort Cat […]

februar 2016

Sarah Posin

Fastelavn står for døren og det kræver et festligt kostume!  Sidste år var jeg klædt ud som en sort Cat woman, da jeg nærmest kun ejer sort tøj, var det helt oplagt. I løbet af aftenen hoppede jeg dog i et lidt sjovere kostume, som kan ses på billedet. En fastelavnfest bliver altså meget sjovere i et sjovt kostume, så derfor har jeg fundet 8 sjove og lidt anderledes kostumer og der er mange flere af dem hvor du kommer fra  hæhæ

12592786_1671279939796786_6941318537859930524_n

oiu oiuy

 

// 1.her // 2.her // 3.her // 4.her // 5.her // 6.her // 7.her // 8.her //

Jeg kan personligt bedst lide de lidt “fjollede” kostumer og er helt vildt med Eva og Adam kostumet  Tænker ikke at man nødvendigvis behøver at komme som par, men sagtens kan være klædt ud med en veninde. Find Holger og den frække nonne er også en af mine favoritter, men er nok også et af de kostumer som er nemme selv at bikse sammen med nogle gamle klude, hvis man ikke gider ud og investere i det helt store. 

 

Hvilket fastelavnkostume kan du bedst lide? 

 

blog-signatur

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.