Stil og Inspiration

9 ting du absolut SKAL have til sommer!

Hvilke ting synes du hører sommeren til? Jeg har et par favoritter som jeg gerne vil dele her på bloggen… […]

juni 2016

Sarah Posin

Hvilke ting synes du hører sommeren til? Jeg har et par favoritter som jeg gerne vil dele her på bloggen… Kan du genkende dem? ☺️

Koldskål

hjgfd

Koldskål hører simpelthen sommer til! Der er ikke noget bedre end en skål frisk og kølig potion koldskål! Der findes mange sundere måder hvorpå du kan nyde din koldskål – Easis har netop lavet kammerjunker i en sundere version, så man sparer lidt på kalorierne. Jeg har blandt andet selv eksperimenteret lidt med en opskrift på protein koldskål, som smager helt fantastisk godt!  

 

En go’ bikini trusse

11093043_349925435212786_695209776_n

Af en eller anden grund synes jeg bare en ny frisk bikini hører sommeren til  Sidste år købte jeg den her fine bikinitrusse fra Nelly.com, som jeg ellers bare har brugt med forskellige bikinitoppe. Jeg elsker at den har en smule rynk ved numsen, da den får numsen til at se mere rund og fin ud! Har fundet lidt flere modeller og farver som har samme effekt som disse på billedet..

Untitled-1

1.HER 2.HER 3. HER 4. HER 5. HER

Solbeskyttelse

Untitled-11. HER 2. HER 3. HER

Ansigtet er for det meste i solen, derfor skal det også beskyttes mod solens stråler! Når pengepungen giver lov, vælger jeg altid min ansigtcremer med solfaktor og jeg bruger det egentlig hele året rundt Eksperterne anbefaler at man altid har en smule solfaktor i sin dagcremer, først og fremmest for at beskytte imod solens stråler, men også for at huden ikke tager skade og bliver gammel og rynket at se på. For nylig blev jeg præsenteret for mineralpudder med solfaktor – det er smart! 

Trænings-udstyr

Slyngetræner

I år skal det ske! Jeg vil SÅ gerne have den her fine fætter, så der kan laves lidt udendørs træning i det gode sommervejr. Micky og jeg kan rigtig godt lide at rejse og det er også vigtig for os, at vi under ferien kan være aktive. Vi plejer ofte at lave små workout’s, men hvis vi får fingrende i sådan en smart slyngetræner her, er der jo rig mulighed for at få trænet hele kroppen godt og grundigt igennem! Den både vejer og fylder ikke særlig meget og så er det bare mega praktisk, da den kan sætte op over alt.

Byens bedste take-away!

Ren & Stærk og Mr. Mums

En tur til stranden eller parken med lidt lækkert og sundt take-away – en vigtig ting her i sommeren! Jeg har nogle favoritter i Århus, som jeg altid ved er en sikker vinder! Mon ikke jeg får besøgt dem et par gange eller to her i sommeren hæhæ

Sunde sommernegle

dd

Coral reefs, Calm rose, NE on Obvious, Candy pink, Cinderella, Bright shade

Jeg har tidligere skrevet et indlæg ‘Sådan laver du dine egne shellac negle’ og jeg bliver ved med at anbefale det! L.A.Q Sheild er min redning til sunde og stærke negle. Om sommeren synes jeg det er ekstra vigtigt med fine og sunde negle, både på hænder og fødder  Her er nogle af de fine sommerfarver…

Ice ice baby!

13320007_1718556238402489_1723898872893243946_n

Is! Jeg eeeelsker is og det er noget af det jeg virkelig bare kan spise hver eneste dag.   Der skal helt klar være plads til mange store isvafler, men der findes faktisk også andre virkelig lækre alternativer. Er du som jeg, en lidt for lækkersulten snack-fætter, så kan du også lave dine egne super lækre sodavandsis – super simpelt og så er der altid lækre is på køl!

Sportstøj i Pang! farver

Untitled-1

1. HER 2. HER

Mærke farver er ofte det jeg træner i, men når man har fået lidt sommerkulør er der ikke noget pænere end at bryde træningstøjet med lidt eksta pang! ✊

Grill hygge

1.HER 2.HER 3.HER

Der skal grilles SÅ meget og de varme sommeraftner skal udnyttes i fulde drag!  Jeg elsker at grille og der kan laves så mange lækre sommerretter! For 2 år siden købte Micky og jeg en lille gas grill, som vi desværre ikke er blevet så gode venner med  I år har vi derfor besluttet os at købe en ganske normal kuglegrill med god gammeldaws kul!  

Untitled-1

Hvad synes du hører sommeren til?  ✌️

sarah posin - signature

Kommentarer

 1. Hej Sarah!
  Hvad str. bruger du i bikinitrussen du har på? Jeg er nemlig i tvivl om str. S eller M – hvordan er de i størrelsen? 🙂
  Tak for gode indlæg og masse inspiration!
  – Stine

  1. Den trusse jeg har på her, er str small. Skulle jeg bestille et par mere med bindebånd i siden, ville jeg måske prøve en str. medium, da den måske kan blive lidt større i bagdelen. Det er en lille trusse, men det er lige hvad man gerne vil have 🙂
   Men den er super god fordi den ikke laver “dælle håndtag” eller hakker ind i ballerne 😀

   Selv tak Stine, tak fordi du følger med <3

  1. Hejsa Line

   Det er faktisk en kjole 🙂 Den er fra Gina Tricot, men er købt sidste sommer. Prøv at kig i Gina tricot, H&m og divided. Mener de har mange toppe og tætsiddende kjoler med samme stil 🙂

   Kh Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.