Træning Træningstips

9 vigtige ting du skal huske, når du træner

Træning har været en stor del af mit liv, de sidste 5-6 år og jeg har gjort mig enormt mange […]

februar 2018

Sarah Posin

Træning har været en stor del af mit liv, de sidste 5-6 år og jeg har gjort mig enormt mange erfaringer, både personlige, men også fordi jeg har haft tætte forløb med klienter. Spoler jeg tiden tilbage, ville jeg ønske jeg havde vidst nogle af disse punkter. Hvad tænker du? Glemmer du også engang i mellem..

..at punktforbrænding er umuligt

Jeg møder utrolig mange, som ønsker at smide fedt på enten mave, lår eller arme -og herved efterspørg øvelser, som kan fjerne fedtet det pågældende sted. Desværre kan vi ikke selv styre hvilke steder, vi ønsker at tabe fedt. Vi kan derimod selv styre, hvilke steder vi ønsker at stramme op, blive mere og mindre muskuløse. Fedttab er genetisk og kan være forskelligt fra dig og din veninde, hvor i hver især taber jer som det første sted.

..at du træner for din egen skyld

Husk du er her for din egen skyld. Du gør dig selv en tjeneste og gør noget godt for dig selv! Stop med at sammenligne dig med andre og hvordan du ser ud i forhold til andre. Vi er alle forskellige og kæmper med hver vores ting. Træn fordi du elsker det og fordi du har nogle mål og noget du ønsker at forbedre!

..at vælge den træningsform, du synes, er sjovest

Find ud af hvad du godt kan lide at træne og gør det! Den bedste og mest effektive træningsform, er den vi kommer til, den vi giver den mest gas til og den vi har det sjovest med!

..at lidt træning er bedre end ingen træning

Det kan være svært at finde tid og motivation, til at hive sig selv afsted til træning. Husk på at lidt er bedre end ingenting og du sagtens kan opnå flotte resultater på en kort, men effektiv træningspas.

..at få den rette kost

Kosten er ret vigtig, hvis du vil opnå resultater med din træning. Træn aldrig på tom og sulten mave, men sørg for at få fyldt benzintanken op, så du kan yde dit bedste. Efter træning er det vigtigt at få lidt proteiner, som du hjælper din krop og muskler til at restituere.

..at det er de sejeste som sveder

Sved nu.. og lad være med at tænk over, om folk tænker at du sveder meget. Det er FEDT at svede og fedt at give den gas med sin træning!

..at styrketræning IKKE kun er for mænd 

Nej! Styrketræning får dig ikke til at ligne en mand. Det får dig derimod til at se stram ud og du har mulighed for at arbejde på områder, som du ønsker at forbedre. Er du bange for at komme til at ligne en bodybuilder, så skal der helt andre boller på suppen og det kræver virkelig hård, dedikeret træning – så løft du bare løs! 😉

..at lægge de sociale medier væk

Telefonen kan ofte distrahere i et træningscenter og jeg kender det selv alt for godt! At tjekke telefonen er bare ren refleks og man kan virkelig spare meget tid i træningscenteret og få meget mere ud af sin træning, hvis man ligger telefonen fra sig.

..at rense din hud efter træning

De fleste af os piger, har det bedst med at træne med vores daglige makeup -og jeg er ikke en af dem, som synes at man nødvendigvis SKAL træne uden. For mig er det helt okay, at træne med, så længe man føler sig godt tilpas og kan give sit bedste under sin træning. Et godt råd kan være, at huske at rense sin hud, efter en omgang svedig træning – sved og gammel makeup kan nemlig være vejen til en grim og irriteret ud.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.