Morgenmad Opskrifter

Acai smoothie bowl & hjemmelavet crunchy mysli

Jeg har tidligere vist min elskede lille miniblender på instagram, som jeg flittigt bruger hver dag, til enten smoothie bowl […]

august 2018

Sarah Posin

Jeg har tidligere vist min elskede lille miniblender på instagram, som jeg flittigt bruger hver dag, til enten smoothie bowl eller en protein smoothie efter træning. En del af jer har spurgt efter et link til den, så det kommer lige her. Som i har bidt mærker i, er den ret så effektiv og kan knuse frosne bær, grøntsager, is osv. på få sekunder. Det er absolut den bedste mini blender jeg har haft og er virkelig genial, da den blender direkte i selve dunken og man slipper for en masse rengøring.

I indlægget her, har jeg vist hvordan man simpelt kan lave en lækker sund Acai bowl, som jeg ofte laver til morgenmad. Kig med her, hvis du vil se, hvordan du selv kan lave din instagram venlige morgenmad..

Hjemmelavet smoothie bowl med Acai

 • 1 Banan
 • 1 håndfuld frosne blåbær og jordbær
 • 1 tsk. Acai pulver
 • 2 dl. Havremælk (eller mælk, vand, soyamælk, rismælk)
 • (du kan også tilføje proteinpulver, hvis du vil have et ekstra proteinindhold. Jeg bruger denne)

 

Som topping har jeg lavet min egen hjemmelavet Mysli med havregryn, mandler og kokosflager, som er ristet på panden i kokosolie og sukrin gold. Jeg elsker at toppe min morgenmad med en crunchy mysli, men jeg nægter simpelthen at købe de sædvanlig mysli blandinger i supermarkedet, da de ofte er proppet med rørsukker, selvom de fremstår som en sundere udgave.

Hvis jeg såvel skulle nappe en mysli fra hylden i supermarkeder, ville jeg gå efter en af Easis morgenmadsprodukter, da de ikke er tilsat sukker.

 

Læs også: 5 sunde kosttilskud, du kan tilføje i din smoothie  

 

Jeg fortrækker at lave min egen hjemmelavet mysli, da man også selv kan tilføje de ting man synes er lækre. Her har jeg ristet blandingen i kokosolie på panden, så den har fået en lækker sprød smag. Hvis du skal prøve at kaste dig over din egen, så kig med her og se hvordan jeg har gjort:

Hjemmelavet Müsli med havregryn, kokos og nødder

Sådan gør du: Smelt kokosolie og sukrin gold på en pande, på svag varme. Tilføj havregryn, kokosflager og mandler -og vend det hele sammen. Lad din müsli køle, inden du hælder den på opbevaring. Jeg har brugt et opbevaringsglas fra ikea, med et lille låg med hægte.

 

Kommentarer

 1. Hej Sarah,

  Tak for en virkelig simpel opskrift. Det er jo langt nemmere at lave, end jeg troede.
  Vi plejer ofte at spise Overnight Oats til morgenmad, så det her skal da helt sikkert prøves som et alternativ!

  1. Selv tak Jonas!

   Ja det er virkelig simpelt og tager kun få minutter at bikse sammen 🙂
   Overnight oats er også virkelig lækkert, men kræver også at man lige husker det dagen inden 😀
   Synes helt sikkert du skal prøve at lave en smoothie bowl – jeg er i hvert fald selv blevet ret glad for at lave dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.