Blandet Kosttilskud

ARLA lancerer kvalitet til din træning!

Indlægget er lavet i samarbejde med Arla, som netop har lanceret et nyt brand, kaldet RENR – det bliver så […]

august 2017

Sarah Posin

Indlægget er lavet i samarbejde med Arla, som netop har lanceret et nyt brand, kaldet RENR – det bliver spændende! Jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle jer om produkterne og jeg kan allerede nu fortælle, at der fremadrettet vil ske flere spændende ting i samarbejde med dem!

..men først har jeg været så heldig, at få lov til at præsentere jer lidt for produkterne som i kan finde på deres webshop www.renr.dk  – Hvem er klar på at smage?   

RENR har udviklet 3 produkter, som er ret interessante. Alle tre produkter er de steps jeg selv bruger i forbindelse med min træning eller bare som et supplement i min hverdag. Tag lige et kig på de fine poser!   ❤ Hvad synes i?

Hurtige facts om RENR:

  • Proteinpulveret er dansk produceret og står indenfor Arla’s gode og sunde værdier, som vi kender fra alle deres andre produkter.
  • RENR er fri for kunstige tilsætningsstoffer, så her har de brugt naturlige smagsstoffer – personligt er jeg ret vild med, at de bla bruger ingredienser såsom økologisk grønkål, tørret kokosvand og Guarana, da jeg tænker meget over hvilke ting jeg fylder min krop med.
  • Udover de her sunde ingredienser, er der ikke tilsat kunstige og tomme tilsætningsstoffer – kun rene, men også få ingredienser.

Tag lige et kig på de tre proteinvarianter – 3 forskellige steps:


PREPARE – Perfekt som et protein supplement til din morgenmad eller på farten. Højkvalitets valleproteinpulver, som bla. indholder dansk økologisk grønkål og hyldebærekstrakt. Den har den fineste grønne farve og kan enten blandes op med mælk eller vand. Her er tilføjet havregryn (lavet til mel) så prepare kan bruges som et mellemmåltid eller før din træning.

PERFORM – Til før eller under din træning. Produktet er Hydrolyseret valleprotein, er den dyreste form for valleprotein, som netop har gennemgået en særlig process, hvor du hermed hurtigere vil optage proteinerne. Produktet indholder tørret kokosvand og guarana – der bla. har et naturlig indhold af koffein. Begge ingredienser er ret populære at tage, i forbindelse med træning og så skal jeg huske at tilføje, at den dufter og smager helt fantastisk godt! 

RECOVER – Er udviklet til at genopbygge muskelnedbrydelsen efter en hård træning. Her er tilsat surkirsebærekstrakt (lyder lidt spøjst) men det er en ret populær ingrediens, når vi taler om kosttilskud som dette, da det skulle have en positiv effekt på vores restitution.


Du kan se meget mere om produkterne på deres instagram, facebook eller hjemmeside

Jeg glæder mig til at vise jer meget mere, af hvad vi har af planer Ha’ en dejlig dag og god træning!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.