Træning Træningstips

Om at forberede sig, til sommerens form

De første par solrige dage er over os og man får jo helt følelsen af sommer. Så lækkert! I de […]

april 2018

Sarah Posin

De første par solrige dage er over os og man får jo helt følelsen af sommer. Så lækkert! I de her dage gør jeg alt for at nyde vejret og prøver enten at planlægge min træning så den ligger om morgnen, eller på en eller anden måde forgår udenfor, i det gode vejr. Lige nu sidder jeg på en lille hyggelig kaffebar, på Nørrebro og arbejder lidt. Men jeg håber på en løbetur rundt om søerne senere på dagen. Godt vejr og træning i solen – to alt for lækre ting på én gang.

I går bestilte Frederik og jeg vores første rigtige solferie sammen og i den forbindelse tænkte jeg, at jeg nok hellere måtte prøve at gøre lidt ved sommerformen. Ikke nødvendigvis fordi jeg har et ønske om at vil tabe mig, men bare for at give den lidt ekstra gas og se lidt ekstra stram ud i bikini’en 😉

Kunne du tænke dig at være med, til at give den ekstra gas? Så smid endelig en kommentar i feltet, hvis der er noget du ønsker mere end andet: træningsprogrammer, kostplaner, ugenlige programmer eller hvad du tænker kan hjælpe dig igang? 🙂

Jeg tager med glæde i mod alle bud! <3

Her er et par gode punkter, som kan sætte dine tanker igang og motivere dig videre i dit forløb: 

 • Hvad har du som mål?
 • Hvor længe vil du gøre det over?
 • Hvornår starter du?
 • Hvilken plan vil du følge?
 • Hvorfor gør du det?

Kommentarer

 1. Kostplaner ville virkelig være en hjælp hos mig! Jeg synes jeg spiser forholdsvist sundt, men føler ikke rigtig jeg kan blive strammet ordenligt op til trods for at jeg træner 3-4 gange om ugen og cykler til skole hver dag.. føler jeg mangler et ordenligt skub????

  1. Hej Cecilie
   Fedt du skriver! Jeg vil lave et indlæg som omhandler kostplan og håber du kan få glæde af den 🙂
   Knus <3

 2. Et ugentlig træningsprogram og så en overordnet kostguide ville vær en kæmpe hjælp.

  Jeg træner mellem 3-5 gange om ugen, dog syntes jeg bare ikke jeg rykker mig i hverken træningen, vægttab eller muskelopbygning ????

  1. Fedt Michelle!
   Tak fordi du smider en kommentar 🙂
   Jeg vil se om jeg kan lave et par indlæg om ugentlig træningsprogram og en guide til kost – og håber du kan få glæde af dem 🙂
   Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.