Begivenheder Hverdag & velvære

Bag kameraet med Bodylab!

I sidste uge brugte jeg dagen på at skyde lidt billeder, til et interview jeg netop har lavet med bodylab. I samme […]

august 2016

Sarah Posin

I sidste uge brugte jeg dagen på at skyde lidt billeder, til et interview jeg netop har lavet med bodylab. I samme omgang fik vi skudt lidt billeder til et par nye produkter, som snart kan findes på deres hjemmeside. Jeg er altid mega spændt på at se det færdige resultat, netop fordi jeg personligt ikke er den aller mest dominerende person foran et kamera hehe   

Synes altid det er en smule akavet og har lidt svært ved at tage mig selv seriøst, når det hele er så opstillet Heldigvis følte jeg mig hjemme i de vante træningsomgivelser, øvelserne og ikke mindst med par søde mennesker til at hjælpe og koordinere. Så mon ikke det bliver skide hamrende godt alligevel
Interviewet er lavet, så nu mangler vi blot billederne fra dagens shoot – glæder mig til at fortælle et lidt mere personligt interview. Det hele kan selvfølgelig findes på bodylab.dk, men jeg skal nok give lyd, når det er oppe ☺ ✌

Hvis du har lyst til lidt læsestof, så ligger der mange rigtig gode og inspirende interview’s på bodylab.dk – Jeg er selv ret vild med det her interview, med Andrea som fortæller om hvordan hun har flyttet sit fokus på kroppens udseende, til ren råstyre og fundet glæden ved at træne Crossfit. Du kan læse interviewet her 

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.