Blandet

Barcelona- tips

Barcelona er en fantastisk by! Da jeg var yngre boede min moster i en lille by nær Barcelona, Sitges hedder […]

januar 1970

Sarah Posin

Barcelona er en fantastisk by! Da jeg var yngre boede min moster i en lille by nær Barcelona, Sitges hedder den. Da Frederik og jeg i sidste uge tog til Barcelona, besøgte vi også Sitges hvor min kusine nu går i gymnasium. Besøger du Barcelona og har i brug for at trække jer lidt væk fra storbyen, så kan Sitges helt klar anbefales – her er hyggelige små gader og promenade ved standen.

Hotel anbefalinger, Barcelona

Både Frederik og jeg er blevet ret glade for, at booke 2 forskellige hoteller når vi rejser – på den måde får man set lidt forskellige områder.

Hotel W, Barcelona

Første nat havde vi på det sindsyg, flotte hotel W. Hotellet ligner et kæmpe sejl, med de mange glasruder, som spejler sig i forskellige nuancer, alt efter hvordan solen og vandet rammer. Hotellet er placeret yderst på havnen i Barcelona.

Området er meget stille og roligt, med nem afgang til centrum. Hotel W ligger super centralt, men stadig placeret stille og roligt, med havet og en lang promenade lige i front – fantastisk sted at løbe en morgentur eller stå på rulleskøjter 🙂 Hotellet er bygget som et kæmpe sejlads, placeret yderst i havet – så smukt! De mange glasruder spejler sig i forskellige nuancer, som solen og vandet rammer.

NH collection barcelona gran hotel calderón

Her havde vi de sidste 3 nætter. Dette hotel ligger placeret midt i Barcelona centrum – her er mere fart på og du får mere fornemmelsen af storbyen.

Nem gå afstand til de fleste turist attraktioner, metro, tog og busser, hvis turen går videre herfra 🙂

Hvor skal man spise i Barcelona?

Første dag havde vi som sagt på hotel W, som ligger på havnen. Her ligger den fineste restaurant i toppen af en af de nærliggende bygninger, her får du udsigt over byen. Restauranten er nordisk inspireret, med den fineste indretning og hvis vejret tillader det, så har de også en hyggelig terrasse med planter og hyggelige omgivelser. Maden var helt fantastisk! Her er et billede af både indretning og nogle af de retter vi bestilte 🙂

(billede)

Hvad skal man opleve i Barcelona?

Første aften spiste vi på en fin, nordisk inspiret resturant, som ligger på den anden side af hotellet. Blue Spot Barcelona, hedder den. Hvis du elsker Fisk, så er det her virkelig et sted at besøge. Udover maden er super lækker, så laver de virkelig gode cocktails og selve indretningen taler for dig selv.

De sidste 3 nætter har vi på hotellet ‘NH collection barcelona gran hotel calderón’

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.