Hverdag & velvære Stil og Inspiration

Så kom min julekalender op!

Jeg modtog for lidt tid siden den her fint stof sæk med 24 små stof poster fra Yves Rocher. Nu […]

november 2016

Sarah Posin

Jeg modtog for lidt tid siden den her fint stof sæk med 24 små stof poster fra Yves Rocher. Nu har jeg endeligt fået hængt den op og nu begynder jeg så småt at komme i julehumør…
dsc_0191

dsc_0200

yrcalender

Julekalender fra Yves Rocher

Pakkerne skulle gerne indholde nogle af Yves Rocher’s mest populære produkter, samt nogle nye jule editions. Glæder mig helt vildt til at åbne dem og kan mærke at der både er små og store pakker hæhæ. Så er meget spændt på at se hvilke lækre produkter der gemmer sig i poserne!

Kender du Yves Rocher? Jeg blev præsenteret for mærket for ca. 1 år siden og har faktisk allerede prøvet en hel række af deres produkter og er kæmpe fan. Fik fortalt at det er de dygtigste mennesker som står for produktudviklingen og de har bla. også en som tidligere har arbejdet for Chanel – så de forsøger at give os forbrugere billigere, men stadig lækre og effektive produkter.

Lige nu er jeg ret glad for deres serum, bade olie og deres Noir parfume som dufter helt fantastisk! okay.. uden at skulle hype dem alt for meget hehe, så får jeg altså en del kommentar på min duft, når jeg har parfumen på 

Når vi bevæger os ind i december, skal jeg selvfølgelig nok give en lille update på hvilke produkter der gemmer sig i pakkerne. Men skal du nå at have fingrene i samme pakkekalender, så skal du være hurtig! Kalenderen kan købes på Yvesrocher.dk til og med den 27 November.

Hvilken julekalender har du i år? og hvad fortrækker du? Chokoladekalender eller selvforkælelse? 

Et lille tip til at hænge din pakkekalender op:

dsc_0214

Jeg tog en tur i IKEA for at købe den her lille hvide knagerække, med krog som nemt kan hænges på enten en dør eller låge. I pakkekalenderen her, fulgte der både snor og klemmer med. Men ellers kan du helt sikkert finde begge dele, i Søsternegræne.

Jeg delte snorene op i to lige lange baner og snoede dem ellers bare fast om knægerne. Og som lidt ekstra julepyntestemning, så snoede jeg lidt gran om knagerækken. SÅDAN! Nemt, simpelt og en super hyggelig måde at give hjemmet lidt ekstra julestemning!

sarah posin - signature

Modtaget som gave, affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.