Beauty Hudpleje Skønhed Skønhedstips

Sved-blokkeren!

Her i Marbella er temperaturen ret høj og der skal ikke meget til, før sveden pibler frem og som jeg […]

juni 2018

Sarah Posin

Her i Marbella er temperaturen ret høj og der skal ikke meget til, før sveden pibler frem og som jeg kan forstå, har I i Danmark vidst også en ret behagelig temperatur 🙂

Inden vi tog afsted på ferie, fik jeg anskaffet med den her lille roll on fra 5 days deo, som eftersigende skulle blokere fra alt sved og lugt – derfor tænkte jeg det var ret oplagt, at få den testet af her i varmen. 

Jeg havde hørt fra en bekendt, som selv har brugt deodoranten, at han sommetider har brugt den på de områder, hvor han sveder ekstra meget, Han fortalte blandt andet, at han en dag skulle til et vigtigt møde, hvor han gerne ville undgå at svede i panden og her brugte han deodoranten, til at blokere for de små svedperler. Smart!

Ad links: Bikini fra Hunkemöller | 5 days roll on deodorant 

Jeg har nu brugt deodoranten i en lille uges tid og kan fortælle, at det er en ret effektiv deodorant, som virkelig holder svedlugten væk – mine armhuler er nok det mest tørre sted lige nu 🙂 Det er faktisk ret imponerende, hvordan den her deo bare blokerer for sveden. Et andet plus, er at den er neutral i duften, den er allergivenlig og parebenefri og så holder den i 5 dage. Så døjer du med svedige armhuler, så kan jeg virkelig anbefale produktet her!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.