Beauty Hårpleje Skønhedstips

Bedste serum, til naturligt lange vipper..

Vippeserum er et af mine must haves, da produktet virkelig skaber synlige resultater, på kun få uger. Ønsker du dig et par smukke naturligt lange vipper, så kig med her og se hvor du kan finde den bedste vippeserum, til den billigste pris..

august 2019

Sarah Posin

Reklame links

Jeg skal ikke ligge skjul på, at vippeserum er et af mine absolut must haves, når det kommer til skønhedsprodukter. Som billederne også viser, skaber produktet vilde resultater. Det er svært at tro, at et produkt rent faktisk kan få ens vipper til at vokse sig længere, stærkere og få mere fylde, på blot få uger. Det er jo et mirakel! 

 

Billig vippeserum – Køb her

 

Jeg har efterhånden brugt øjenvippe serum on-and-off i 5 år og må nok erkende, at jeg er blevet en smule afhængig af de dyre dråber. Jeg har testet alverdens forskellige mærker af vipperserum og har egentlig fundet nogle af mine favoritter, som jeg gerne vil dele med jer. 

Så er du i tvivl om hvilken vippeserum der er bedst? Hvor du kan spare penge og købe en billig vippeserum på nettet? Eller hvilken vippeserum der er bedst i test? Så tag et kig med her..

 

Læs også: De mest efterspurgte spørgsmål, til brug af vippeserum

 

Hvilken vippeserum er mest effektiv?

De 2 bedste serumer, som har givet mig det bedste resultat, til lange, fyldige øjenvipper, er helt klart de to populære serum produkter: Revitalash og M2 Lashes. Jeg har brugt de her mærker on-and-off i flere år og har egentlig skiftet lidt frem og tilbage, alt efter hvad prisen lige har været.

Priserne på vippeserum, kan godt variere en del, alt efter konkurrencen på markedet.

Her er en oversigt over, hvor du kan finde vippeserum på tilbud, til den billigste pris på nettet. Tjek de her sider og se hvor du kan finde din vippeserum billigst. 

 

Hvor køber man vippeserum billigst på nettet?

 

Jeg har ofte købt min vippeserum i linket her, da det ofte er dem som har den billigste pris online. Prisen er næsten den halve, end hvad produktet koster i de fysiske butikker.

Det er selvfølgelig lidt trist, da man burde støtte op om de lokale butikker i byen. Men når produktet i forvejen ligger i den dyre ende, så er det mange penge at spare, ved at købe produktet på nettet.

 

Spar op til 45% på din vippeserum – Køb her

 

Før og efter billede af vippeserum

Her ser i et før og efter billede, af mine vipper, kun 3 ugers brug af vippeserum. I dette tilfælde har jeg brugt serum fra Revitalash, men jeg kunne lige så godt have brugt en serum fra M2 Lashes.

Men hvordan finder man ud af hvilken serum, man skal investere i? Og hvad er forskellen på Revitalash og M2 Lashes? 

Her kommer en hurtig opsummering, som forhåbentlig kan hjælpe dig godt på vej..

 

 

Hvad er forskellen på Revitalash og M2 Lashes?

Vil du vide helt præcis, hvad forskelligen på Revitalash og M2 Lashes er?

Så får du en hurtig anmeldelse af produkterne her:

 • Selve resultatet er det samme og begge produkter giver et effektivt og hurtigt resultat af længere, fyldigere vipper
 • Designet på flasken er forskelligt. Det er nok lidt en smagssag hvad man fortrækker.
 • M2 Lashes indholder 5 ml. Og Revitalash indholder 3,5 ml.
 • Selve børstehovedet, som man påfører serumvæsken med er lidt mindre og tyndere på Revitalash – hvor M2 lashes er en kraftigere børste
 • Selve væsken på M2 Lashes er en smule mere cremet end serumvæsken fra Revitalash, som også er mere klar og minder mere om vand i konsistensen.
 • Nogen oplever at M2 lashes kan svie lidt, hvor serumproduktet påføres – hos dem der oplever det, føler ikke at Revitalash svier på samme måde. Det er ikke nødvendigvis fordi man er allergisk, men blot fordi selve produktet er så effektivt. Hos mig svier M2 Lashes engang imellem, men ikke noget jeg ikke kan holde ud. Jeg synes derimod det er en smule rart, da jeg på den måde kan føle, hvordan produktet går ind og arbejder med hårvæksten 🙂
 • Prisen for M2 lashes og Revitalash er meget svingende og ligger ofte tæt op af hinanden. Tjek priserne i de forskellige websider, som jeg har linket til i toppen af indlægget, for at finde den billigste pris lige nu.

 

Billig vippeserum – Køb her

 

 

Find Revitalash her – Spar 28% 

 

 

Find M2 Lashes her – Spar 44% 

 

Hvordan vælger jeg, hvilken vippeserum jeg skal bruge?

Mit bedste råd til at finde ud af, hvilken vippeserum der passer bedst til dig, er simpelthen ved at kaste sig ud i det og prøve en af dem af. På den måde finder du ud af, hvilken en du bedst kan lide at arbejde med og hvordan den føles på dine øjne. 

Resultatet vil højst sandsynlig blive det samme, det er blot en smagssag, om du er mere til det ene, end det andet.

 

3 gode råd til dig som vil prøve vippeserum:

 • Hold gerne en lille pause på nogle uger, hvis du skifter fra en gammel serum til en ny vippeserum. 
 • Tag et før billede, så du altid har noget at sammenligne resultatet med – tro mig, man kan sagtens stirre sig blid og det er faktisk rigtig sjovt, at følge med i processen og se hvordan ens vipper vokser.
 • Husk at brug en oliefri makeupfjerner, da olien godt kan forhindre produktet i at virke. Det er meget vigtigt! Du kan læse mit indlæg her, hvor jeg tipper om et par gode produkter uden olie.  

 

Konklusion: Jeg kan varmt anbefale begge mærker. Både M2 lashes og Revitalash. Der er ikke noget, som jeg som sådan fortrækker mere end det andet, da resultatet bliver det samme. Dog vil jeg altid fortrække det produkt som kan købes billigst 😉

 

Tænk at det kan lade sig gøre, at få lange, naturlige og fyldige vippe, på kun 3 uger. Det er jo helt fantastisk! 🙂 

Har du spørgsmål, eller noget du gerne vil høre mere om? Smid endelig en kommentar, under indlægget her, så vil jeg forsøge at svare. 

 

Kommentarer

 1. […] Vippeserum er seriøst et af mine yndlingsprodukter! Det er helt vildt hvilke resultatet man kan få, på virkelig kort tid og det gør SÅ meget ved ens udseende, at have lange, fyldige vipper. Jeg har fornyligt skrevet et indlæg, hvor jeg anbefaler de bedste serumprodukter på markedet og her er Revitalash, M2 og Iglow iblandet. Du kan læse indlægget her og se mine før og efter billeder […]

 2. Hej Sarah 🙂

  Jeg bruger selv Revitalash og er rigtig glad for produktet!
  Jeg kan bare ikke huske om man engang imellem skal holde pauser mellem forbruget? Skal til at tage hul på en ny nu her snart, men er usikker på om jeg burde holde en uge eller to’s pause ?
  Hvad har du af erfaring? Skal jeg bare klø på?
  Vil jo helst ikke have de mister længde 😉

  Mvh simone

  1. Hej Simone 🙂

   Hvor lækkert! Bedste følelse at skulle begynde på en ny serum 😉
   Tja.. det er lidt svært at sige. Hvis dine vipper stadig er rigtig fine og lange, tænker jeg at du sagtens kan vente nogle uger, indtil du føler de mangler lidt fylde og volume igen. Der kan sagtens gå nogle måneder imellem at jeg begynder på en ny – men føler du allerede nu, at du godt kunne trænge tænker jeg bare at du skal klø på 🙂
   Du kan også evt bare bruge serumen hver anden dag, så det ikke nødvendigvis er hver dag, hvis de stadig er fine og lange?
   Giver det mening? 🙂

   Knus <3

 3. Hej Sarah
  Super godt blogindlæg! Jeg har selv brugt Revitalash det seneste år, og har været enormt glad for resultatet. Nu er jeg ved at løbe tør for produkt, og tror samtidig, at det lidt har mistet sin effekt, da det vist nok kun er helt effektivt i 6 mdr (mener jeg at have læst). Så nu overvejer jeg M2, da det har fået enormt gode anmeldelser. Revitalash er også billigere, hvilket kan tyde på, at det ikke er ligeså godt som M2. Vil du virkelig mene, at de to produkter har helt ens resultat?
  For jeg er i tvivl, om jeg skal holde mig til det produkt, jeg kender i forvejen. Eller om det ville være lækkert med endnu fyldigere og længere øjenvipper 😉
  Mange hilsner,
  Ida

  1. Hej Ida 🙂

   Ja, du har fuldstændig ret! Resultatet holder i ca. 6 måneder før en “normal længde vipper” vokser ud igen. Så måske du skal igang med at gro nogle lange vipper igen 🙂
   Jeg kan klar anbefale M2 Lashes – revitalash og M2 giver samme resultat og er begge to effektive produkter. Jeg skifer selv imellem Revitalash og M2 og lige nu kan jeg se at M2 Lashes er ret billig i linket du kan finde i indlægget her. Den står til 537 kroner, som er billigere end i butikkerner, hvor den står til 990 kr.

   Jeg synes helt klar du skal prøve den af. Er sikker på du bliver rigtig glad for produktet! 🙂
   Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.