Lv

Bedste serum, til naturligt lange vipper..

Som i sikkert har bidt mærke i, så er jeg ret glad for vippeserum og kan med sikkerhed dokumentere, at de rent faktisk virker! Det er helt utroligt, hvordan et produkt kan få vipperne til at vokse så hurtigt, med et så stort resultat. Det er jo et mirakel!

Jeg har efterhånden brugt øjenvippe serum on and off i 4 år og må nok erkende, at jeg er blevet ret afhængig af de dyre dråber 😉 Jeg har især 2 produkter som jeg skifter lidt imellem -og kan forstå, at det har skabt lidt forvirring hos jer, om hvilket produkt jeg fortrækker mest?

Derfor har jeg lavet en lille sammenligning over de 2 øjenvippe serumer, som jeg har fået de bedste resultater med.

Kig med her og se mit nyeste før og efter billede..

Læs også: De mest efterspurgte spørgsmål, til brug af vippeserum

Hvilken vippeserum er mest effektiv?

De 2 bedste serumer, som har givet mig det bedste resultat, til lange, fyldige øjenvipper, er helt klart de to populære serum produkter: Revitalash og M2 Lashes. Jeg har brugt de her mærker on and off i flere år og har egentlig skiftet lidt frem og tilbage, alt efter hvad prisen lige har været.

Priserne på vippeserum, kan godt variere en del, alt efter konkurrencen på nettet. Her er en oversigt over, hvor du ofte kan finde vippeserum på tilbud, til den billigste pris på nettet. Tjek de her sider og se hvor du kan finde din vippeserum billigst..

Hvor køber man vippeserum billigst på nettet?

Jeg har ofte selv købt min vippeserum i linket her, da det ofte er det billigste sted online. Prisen er næsten den halve end hvad produktet koster i de fysiske butikker.

Det er selvfølgelig lidt trist, da man burde støtte op om de lokale butikker i byen. Men når produktet i forvejen ligger i den dyre ende, så er det mange penge at spare, ved at købe produktet på nettet. 🙂

Link: Spar over 45% på din vippeserum her 

Før & efter billede af vippeserum

Her ser i et før og efter billede, at min test af det forhåndsvis nye vippeserum mærke fra iGlow. Billedet er taget med 3 ugers mellemrum og jeg kan stadig se, hvordan mine vipper bliver ved med at vokse. ‘iGlow long lash serum‘ minder ekstremt meget om ‘Revitalash, både på børstehovedet og selve serum væsken.

Tjek min sammenligningsguide under billedet her..

Hvad er forskellen på Revitalash og M2 Beauté?

Vil du vide helt præcis, hvad forskelligen på Revitalash og M2 Lashes er, så får du min anmeldelse her..

 • Selve resultatet er det samme og begge produkter giver et effektivt og hurtigt resultat af længere, fyldigere vipper
 • Designet på flasken er forskelligt. Det er nok lidt en smagssag hvad man fortrækker.
 • M2 Lashes indholder 5 ml. Og Revitalash indholder 3,5 ml.
 • Selve børstehovedet, som man påfører serumvæsken med er lidt mindre og tyndere på Revitalash – hvor M2 lashes er en kraftigere børste
 • Selve væsken på M2 Lashes er en smule mere cremet end serumvæsken fra Revitalash, som også er mere klar og minder mere om vand i konsistensen.
 • Nogen oplever at M2 lashes kan svige lidt, hvor serumproduktet påføres – hos dem der oplever det, føler ikke at Revitalash sviger på samme måde. Det er ikke nødvendigvis fordi man er allergisk, men blot fordi selve produktet er så effektivt. Hos mig sviger M2 Lashes engang imellem, men ikke noget jeg ikke kan holde ud. Jeg synes derimod det er en smule rart, da jeg så virkelig kan føle, hvordan produktet går ind og arbejder med hårvæksten 🙂
 • Prisen for M2 lashes er 589 kr.  hvor Revitalash ligger på 631 kr. Priserne variere ofte, så jeg vil anbefale at tjekke de forskellige websider ud, som jeg har linket til øverst i indlægget.

Link til: Revitalash

Link til: M2 Beauté vippe serum

Link til: iGlow long lashes serum

Hvordan vælger jeg, hvilken vippeserum jeg skal bruge?

Mit bedste råd til at finde ud af, hvilken vippeserum der passer bedst til dig, er simpelthen bare ved at kaste sig ud i det og prøve en af dem af. På den måde finder du ud af, hvilken en du synes bedst om.

Husk at resultatet bliver det samme, det er blot en smagssag, om du er mere til det ene end det andet “design” på børstehovedet. Prøv evt. den ene og hold en lille pause, før du prøver et nyt mærke -og for gudsskyld, så husk at tag før billede af dine vipper. Tro mig. Man kan virkelig stirre sig blind på resultatet, og så er det alså vildt fedt, at kigge tilbage og se, hvordan ens vipper så ud inden man gik i krig med mirakeldråberne.

Konklusion: Jeg kan varmt anbefale begge mærker! Både M2 lashes og Revitalash (og såvel det nye serum mærke iGlow) Selve resultatet er det samme ved alle tre mærker. Smukke lange og fyldige vipper, på kun 3 uger. Det er jo helt fantastisk! 🙂

God fornøjelse med det. Og hold dig ikke tilbage, hvis der skulle komme nogle spørgsmål 🙂This Post Has 18 Comments

 1. Pingback: Behandling af tyndt hår: Få tykkere & fyldigere hår → på kun 3 uger

 2. Pingback: Lange øjenvipper uden serum » Sådan gør du det

 3. Pingback: Billig M2 Beauté Lases » Få lange øjenvipper hurtigt!

 4. Pingback: Beauty til kvinder: 5 effektive produkter, som giver resultater | Sarah Posin

 5. Pingback: Selvbruner - Bedst i test: Min guide til en smuk glød | Sarah Posin

 6. Sarah Posin

  Hej Ida 🙂

  Ja, du har fuldstændig ret! Resultatet holder i ca. 6 måneder før en “normal længde vipper” vokser ud igen. Så måske du skal igang med at gro nogle lange vipper igen 🙂
  Jeg kan klar anbefale M2 Lashes – revitalash og M2 giver samme resultat og er begge to effektive produkter. Jeg skifer selv imellem Revitalash og M2 og lige nu kan jeg se at M2 Lashes er ret billig i linket du kan finde i indlægget her. Den står til 537 kroner, som er billigere end i butikkerner, hvor den står til 990 kr.

  Jeg synes helt klar du skal prøve den af. Er sikker på du bliver rigtig glad for produktet! 🙂
  Knus <3

 7. Ida

  Hej Sarah
  Super godt blogindlæg! Jeg har selv brugt Revitalash det seneste år, og har været enormt glad for resultatet. Nu er jeg ved at løbe tør for produkt, og tror samtidig, at det lidt har mistet sin effekt, da det vist nok kun er helt effektivt i 6 mdr (mener jeg at have læst). Så nu overvejer jeg M2, da det har fået enormt gode anmeldelser. Revitalash er også billigere, hvilket kan tyde på, at det ikke er ligeså godt som M2. Vil du virkelig mene, at de to produkter har helt ens resultat?
  For jeg er i tvivl, om jeg skal holde mig til det produkt, jeg kender i forvejen. Eller om det ville være lækkert med endnu fyldigere og længere øjenvipper 😉
  Mange hilsner,
  Ida

 8. Pingback: Bedste beauty produkter til kvinder: 8 produkter, som giver synlig resultat!

 9. Pingback: Vitamin vingummi bamser: Til hår, hud, negle & tan | Få min anmeldelse!

 10. Pingback: Gellack negle » Sådan laver du dine egne negle

 11. Sarah Posin

  Hej Simone 🙂

  Hvor lækkert! Bedste følelse at skulle begynde på en ny serum 😉
  Tja.. det er lidt svært at sige. Hvis dine vipper stadig er rigtig fine og lange, tænker jeg at du sagtens kan vente nogle uger, indtil du føler de mangler lidt fylde og volume igen. Der kan sagtens gå nogle måneder imellem at jeg begynder på en ny – men føler du allerede nu, at du godt kunne trænge tænker jeg bare at du skal klø på 🙂
  Du kan også evt bare bruge serumen hver anden dag, så det ikke nødvendigvis er hver dag, hvis de stadig er fine og lange?
  Giver det mening? 🙂

  Knus <3

 12. Simone Packness

  Hej Sarah 🙂

  Jeg bruger selv Revitalash og er rigtig glad for produktet!
  Jeg kan bare ikke huske om man engang imellem skal holde pauser mellem forbruget? Skal til at tage hul på en ny nu her snart, men er usikker på om jeg burde holde en uge eller to’s pause ?
  Hvad har du af erfaring? Skal jeg bare klø på?
  Vil jo helst ikke have de mister længde 😉

  Mvh simone

 13. Pingback: En god Mascara, med flere funktioner: Her er den nye fra M2 Beauté!

 14. Pingback: Bedste ansigtsmasker: 6 sjove & anderledes masker, til en smuk hud!

 15. Pingback: Lange naturlige øjenvipper med serum » Læs guiden

 16. Pingback: Vitamin Vingummi Bamser: Til hår, hud, negle & tan | Sarah Posin

 17. Pingback: Vippeserum og bivirkninger: Hvilket serum er det bedste? | Sarah Posin

 18. Pingback: Makeup og skønhed til kvinder: Her er de bedste produkter | Se video..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.