Beauty Hudpleje Skønhedstips

Pas på din hud!

Indholder reklame links | Sommeren er for alvor sat igang og vejret har allerede vist sig fra sin aller bedste side! […]

juni 2018

Sarah Posin

Indholder reklame links Sommeren er for alvor sat igang og vejret har allerede vist sig fra sin aller bedste side! Mon ikke det nok skal blive en rigtig god sommer i år?

De seneste år har jeg personligt lagt mere fokus på at beskytte min hud i solen – dels for at undgå hud cancer, men også for at vedligeholde huden smuk og ungdommelig. Det er især i de unge år, hvor man virkelig skal tænke over at beskytte huden med UV faktor, for netop at undgå rynker, pigment fejl og andre ting som får huden til at ældes hurtigere.

Jeg er kommet en del hos Lise fra Nimue, som har udført forskellige ansigtbehandlinger på mig – og har lagde hun meget fokus på det, at huske solcremen i ansigtet også selvom solen ikke nødvendigvis står bagende i ansigtet. Så kan man bruge uendelige penge på anti age cremer, men sol faktoren er faktisk den som spiller den støreste rolle, for en smuk hud i fremtiden.

Vi gør i forvejen alt for at have en flot og spændstig hud og bruger oceaner af penge på dermaroller, serum produkter og jeg skal komme efter dig. Man kan sagtens beskytte sig i solen og stadig få en rigtig flot kulør – og i mange tilfælde en meget pænere farve 🙂

Jeg har samlet en række af de bedste solcremer, til ansigt og krop. Kig med her og smid endelig en kommentar, hvis du har fundet en som du kan anbefale.Bedste solcreme til ansigt

 • Phd skin care SPF 30  Denne creme ville jeg anvende til strand eller solbadning. En lækker creme til ansigtet i solfaktor 30. Dufter skønt og efterlader huden lækker uden at fedte.

 

 • Piz-Buin Sun Fluid SPF 1  En let ansigtscreme med solfaktor, som kan anvendes under makeup også til dagligt brug. Fugter huden, efterlader den blød uden at fedtet. Fåes både i solfaktor 15 og 30.

 

 • Derma ansigtssolcreme SPF 15  Derma solcreme er et populært brand og forhandles mange steder. Jeg mener faktisk at Derma vandt en pris i sin tid, for at være en af de bedste solcremer på markedet til pris og kvalitet.

Bedste solcreme til krop

 • Piz-buin sol mousse til kroppen – Har en kølende fornemmelse når du påfører den afkølende skum. Super lækker på en varm sommerdag, da den efterlader huden frisk og afkølet. Beskytter både imod UVA og UVB stråler og har solfaktor 30.

 

 • P20 10 hour sun protection spray – Virkelig god og holdbar solcreme, som holder op til 10 timer. Du behøver derfor kun at påføre solcremen en gang, da den også er vandfast og bevarer sin beskyttelse efter badning. Fåes i mange forskellige solfaktor fra 15-50. Sprayen er transparent og trænger hurtigt ind unden at efterlade huden fedtet.


Sololie til kroppen

 • Cosmos argan bronze oil – 100% naturlige ingredienser, som hjælper mad at give en flot, brun og naturlig kulør i solen. Olien kommer i sprayform og giver huden fugt og pleje.

 

 • Piz Buin wet skin transperent spray – En transperent spray som kan påføres på våd hud. Fyldt med E-vitaminer der tilføjer huden næring og beskytter huden mod ældning. Indholder solfaktor 30.

 

 • Nuxe Sun Tanning oil, face and body – Sololie med lav solfaktor 10. Kan bruges både på krop og i ansigt. Fremhæver den solbrune glød og tilføjer pleje til huden. Nem at påføre og er vandfast.

Solcreme til børn og baby ‘er

 • Derma sollotion – Høj solbeskyttelse for både børn og voksne. Egner sig specielt til sart hud, med en solfaktor 50 som er vandfast, let at påføre og huden at fedte huden til.

 

 • Phd skin care, never miss a spot sunscreen – Høj solfaktor 50. Nemt at påføre med spray funktion og sin lange spray arm, så man nemt kan påføre alle steder på krop og ryg. Denne solcreme tænker jeg er ret sjov for de mindre årige, da den har den meget lange spray arm 😉

 

 • P20 10 hour sun protection spray – Virkelig god og holdbar solcreme, som holder op til 10 timer. Genial til børn, da den kun behøver et lag og både er vandfast og bevarer sin styrke efter badning. P20 solcreme fåes i mange styrker fra solfaktor 15-50.

Allergi venlige solcreme

 • Piz Buin allergy lotion – Allergivenlig solcreme med solfaktor 15. Har en let formel, som beskytter huden for skader. Svedafvisende og vandfast solcreme.

 

 • Ecooking solcreme SPF 30 – Indholder naturlige og økologiske ingredienser,  med en kemisk formel som beskytter imod solens stråler. Giver fugt til huden og bidrager til produktionen af kollagen. Har en beroligende og anti-inflammatorisk virkning, som er lækker i solen.

Bedste aftersun lotion

 • Derma Aloe Vera gel – Aloe vera aftersun gel, afkøler huden. Har en lindrende effekt på solskoldet hud. Kan desuden også anvendes på myggestik. Tilføjer pleje og fugt til huden og efterlader den frisk. Kan anvendes både til voksne og børn.

 

 • Dermalogica aftersun repair – En plejende og lindrende balsam, som effektivt virker og mindsker ubehag af solskoldning. Øger huden fugtniveau og hjælper mod irritation, rødme og smerter ved solskoldning. Dermalogica er fri for kunstig farve, parfumefri og indholder ingen parabener. Perfekt til sart hud eller til småbørn.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.