Stil og Inspiration

Bh’er der pifter garderoben op!

De har efterhånden været “inde” i et stykke tid, men kan tydeligt huske hvad jeg tænkte første gang jeg så […]

november 2016

Sarah Posin

De har efterhånden været “inde” i et stykke tid, men kan tydeligt huske hvad jeg tænkte første gang jeg så de her bh’er med stropper henover bryst og hals for aller første gang. Tænkte bare ‘ej.. hvem fanden gider at have sådan nogle stropper siddende?’ men men meeen… jeg er faktisk blevt ret fan af det selv hehe. På billedet her kan i se hvordan jeg simpelt har stylet bh’en med en helt normal “kedelig” basic trøje…

hunk5 q

hunkem2

 1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her

Der findes enormt mange fine bh’er med stropper, som kan pifte ens outfit op og her kan i se nogle af dem – synes er super fine! Nummer 1, som også er fremhævet med et større billede – er den som jeg har på her i indlægget. Stropperne kan pilles af, så den kan bruges som en helt ganske normal bh, så man kan skifte lidt efter hvad man har lyst til.

Jeg var så heldig at få den med hjem fra sidste Hunkemöller event i københavn – her fik jeg bla. også en privat fitting, som du også selv kan få i deres butikker. Du kan læse mere om min oplevelse i mit tidligere indlæg her.

Sportstoppen med net ved halsen (nummer 7) har jeg også selv og den bruger jeg faktisk både til styrketræning og under en t-shirt, hvor man lige kan ane den fine net detalje.

Hvad er dit forhold til de her bh’er med stropper henover brystet?

OPS! Det er Cyper mandag, så derfor er der idag -30% på Hunkemöller (og det gælder kun online)

sarah posin - signature

Modtaget som gave, affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.