Bedre Bagdel 1

Bikini Guide – Få en god numse

Er du også altid på udgik efter en ny bikini til sommeren 😛 Det er jeg. Det hører simpelthen sommeren til, med en ny bikini. Jeg har her fundet 5 bikini trusser, som får din numse til at se endnu bedre ud! 😉Jeg elsker bikinier fra H&M, men hold op hvor synes jeg de laver nogle tarvlige trusser! Designet på deres bikinier er rigtig flot og det nyeste nye, men jeg synes altid de laver deres trusser store og jeg synes slet ikke at de gør noget godt for ens bagdel 😛 Derfor synes jeg lige at de her 5 trusser trænger til lidt opmærksomhed…bikini-line-up

1. HER | 2. HER | 3. HER 4. HER | 5. HER 

Jeg har selv bikini nr. 1 og havde egentlig også bestilt bikini nr. 2, men blev nødt til at sende den retur fordi den var for lille. Det er selvfølgelig ulempen ved at bestille over nettet, men jeg elsker at Nelly.dk har så mange fine bikinier, som får ens bagdel til at se liiidt mere spændende ud. 😀

Her kommer lige et belfie 😛 Elsker den her trus’ og så kan man få den i alle mulige farver og mønstre!

Belfie ! 40 grader i Dubai i dag, det er jo helt sindssygt #purobeach #belfie #NLYbeach @nellycom #nellycom

Lidt bikini-shopping på en go’ søndag  😀 Kender i andre websites hvor man kan købe bikinier som minder om dem her?

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Den sorte trusse er str. small 😉

  2. rose

    hvilken størrelse har du den sorte bikinitrusse i?

    og tak for et godt indlæg 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.