Begivenheder Blandet

Bikini shoot med Hunkemöller

(Sponsoreret af Hunkemöller) Heej.. så er jeg tilbage igen! Den sidste uges tid har været lidt hektisk, men nu er […]

maj 2017

Sarah Posin

(Sponsoreret af Hunkemöller) Heej.. så er jeg tilbage igen! Den sidste uges tid har været lidt hektisk, men nu er jeg tilbage på bloggen. I sidste uge lavede jeg et model job med Hunkemöller og turen var helt fantastisk! Vi havde de fedeste dage i de smukkeste omgivelser i Dubrovnik (Kroatien). En del af jer har spurgt hva’hulen de her billeder skal bruges til – Billederne er med fokus på deres splinter nye badetøjskollektion, som netop allerede er ude nu. Kollektionen er lavet i samarbejde med Doutzen Kroes som er en ret hot super model  Kollektionen hedder selvfølgelig Doutzen Stories

Jeg er faktisk ret imponeret over kollektionen – elsker måde farverne, mønstrener og de forskellige snit. De har bla. lavet trusser, som sidder ret godt på numsen  (we like)

Billederne bliver løbende delt på Hunkemöller’s sociale medier, webshop og blog. Jeg er selv ret spændt på at se, hvilke billeder der er kommet ud af vores arbejde 

Jeg har samlet lidt ‘behind the scenes’ billeder fra vores tur. Du kan finde hele kollektionen i linket HER. Hvilke styles synes du bedst om? 

Du kan læse lidt mere om vores tur til Dubrovnik, på Hunkemöller’s blog HER

Rigtig god dag!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.