Dfghjkl

Billig M2 beauté!

Post Series: Lange øjenvipper

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om lange øjenvipper og M2 Lashes, for at vise hvor godt produktet egentlig virker. Det er nu ved at være 6 måneder siden jeg stoppede med at bruge M2 Lashes og resultatet er ikke længere som det har været. Derfor har jeg investeret i en ny og frisk M2 Lashes og skal nu til at begynde på en ny omgang. Projekt ‘få mega lange øjenvipper’ er nu sat igang og jeg har derfor været på udkig efter det aller billigste sted at købe M2 beauté! 😛

M2 lashes forhandler: Billigparfume.dk

Jeg modtog min pakke forleden fra Billigparfume.dk, med kun få dages levering – fantastisk! 🙂 Jeg har handlet på siden mange gange før, men har dog købt M2 Lashes på en udenlansk website før. Jeg er gået tilbage til den gode gamle, da M2 Beauté ikke kan købes længere i udlandet. 😊 Prisen for M2 Lashes på Billigparfume.dk er dog stadig meget meget billigere end i butikkerne. 👌 –

Har du handlet her før..?

sdfgh

 

Billigparfume.dk forhandler alle M2 Beauté produkter, bare til meget lavere priser juhuuuuu! 😀 Jeg har denne gang købt en lille gaveæske, hvor der måde er en M2 Lashes serum + makeup fjerne og en lille (grim) taske 😅 hehe.

sdfg

 

Normal pris for M2 Lashes ligger på 990 kr. men på Billigparfume.dk koster den kun 849 kr. (gratis fragt) – det er vidst det man kalder et røver køb 😀

Du kan finde alle produkterne i linket >>HER

Falder vipperne af efter man har brugt det?

Nu er der ca. gået 6 måneder siden jeg sidst brugte produktet og de falder ikke af, men dine vipper vil over tid blive “normale” og vende tilbage til din egen længde igen. Billederne her viser mine vipper uden mascara, da jeg brugte M2 Lashes og mine vipper lige nu. Man kan tydeligt se hvordan mine hår var meget kraftigere og længere da jeg brugte produktet – det ligner nærmest kunstige vipper 😀 Nu vil jeg have dem igen! Selvom de selvfølgelig stadig er lange, så vil man jo altid gerne have lidt ekstra 😉

M2 Lashes før og efter billeder

ghjkl

 

Jeg vender stærkt tilbage med flere billeder og update på mit resultat af M2 Lashes om ca. 3-6 uger 😉

Har du selv prøvet produktet? Gi’ endelige dit tip, hvis du har erfaringer med andre produkter fra M2 Beauté? 😉

Ha’ en skøn dag derude!

sarah-posin-logo-blog

AffiliateThis Post Has 14 Comments

 1. Sarah Posin

  Hejsa Dorte 🙂

  Nej det findes rigtig mange forskellige serum’er på markedet 🙂 M2 beaute og revitalash er et af de bedste og mest effektive – og dem kan jeg helt klart anbefale 🙂
  Nogle gange kan du være heldig at finde dem til en bedre pris, men jeg mener ikke at de kommer under de 600-700 kr. Føtex, matas og andre steder kan også nogle gange have medlemstilbud – så her kan du holde øje 🙂 ellers har jeg smidt links til billigvoks.dk og billigparfume.dk som forhandler ok billig m2 lashes 🙂

  Held og lykke med de lange vipper 😉
  Knus Sarah

 2. Dorte Mosegaard

  Hej det lyder rigtig godt med denm2 . Pleje af vipper. Har prøvet de billige i Matas , der kun koster 149kr , den virker ikke. M2 har jwg dog ikke prøverne nu, men vil jeg mwget gerne. Er forskellig med pris. Harvsetbden til 349. Den omtaler om koster omkring 800kr, og det skulle være den samme. Føtex forhandler dem også, men kender ikke deres pris. Venlug hilsen Dorte Mosegaard.

 3. Sarah Posin

  Hejsa Pia

  Tusinde tak, det var sødt af dig! 🙂
  Ja det er jeg helt enig i! Jeg går som regl altid efter den samme mascare, der er ikke noget værre end hvis man lige har lyst til at prøve en ny og den så ikke passer til ens vipper. Jeg har faktisk brugt den samme i en del år og så længe den fåes på marked, så bliver jeg ved med at købe den 🙂 Den har den “klassiske” børste, altså ikke de der måderne former og plastik børster. Børsten er rimelig stor, men den er rigtig god at arbejde med og så holder den længe og nuldre aldrig. Men som sagt er det jo meget individuelt hvad man fortrækker, så det kan jo godt være du ikke tænker den er så god 🙂

  Jeg smider lige et link til den her. Mener den koster 139 i matas. De har sommetider 2 for ens pris, men ellers er den altid billigere her på siden ->> http://bit.ly/2ck86TL

  Håber du synes godt om den 🙂

  Knus <3

 4. Pia

  Hej Sarah

  Sikke nogle flotte vipper du har. Både med og uden mascara. Må man spørge hvilken mascara du bruger for det gør bestemt også en forskel?
  På forhånd tak.

  Pia 🙂

 5. Sarah Posin

  Det er sikkert noget af det samme så, der er mange forksellige mærker derude 🙂
  Jeg mener at have hørt at M2 og Revitalash skulle være mere intense i virkningen, men ved ikke om der er noget om det 🙂

  Jeg sidder faktisk lige med et indlæg om Revitalash, hvor jeg nok skal smide billeder op 🙂 Jeg synes det fungere rigtig rigtig godt, ligesom M2. Den er lidt anderledes – den svier ikke nær så meget og børsten er lidt mindre. Allerede efter 1 uge kunne jeg se resultat, smider indlægget op her en af dagen, så kan du lige se det 😉

 6. Anonym

  Hej igen 🙂
  Jeg har heller ikke prøvet Nanolash, men jeg har læst gode ting om det – og så koster det ikke nær så meget som alle de andre! Oplever du gode resultater med Revitalash?

 7. Sarah Posin

  Heeej 🙂
  Serum fra Nanolash har jeg faktisk ikke hørt om før? Jeg har kun erfaring med M2 og revitalash (som jeg er igang med nu)

 8. Anonym

  Hej Sarah 🙂
  Har du nogen erfaring med det serum, der hedder Nanolash?

 9. Simone

  Hej Sarah 🙂
  Kæmpe fan af dine indlæg! Bruger du serum hver dag?
  – Simone

 10. Sofie

  Jeg er også lidt interesseret i at vide, hvor længe der gik før du modtog din pakke? 🙂

 11. Charlotte

  Jeg har bestemt også fået den fine serum. Men de har ikke trukket pengene?:-/ Gik der også lang til før de gjorde det ved dig?

 12. Una Sørensen

  Hvordan virker det Sarah?
  Hvordan bruger man det?

 13. mette k. hansen

  Ups! Nu har jeg læst dine posts omkring M2Lashes og er ellers født skeptiker. Men bum, det er også bestilt her. Jeg har været lidt grov ved mine vipper her i ferien og ikke fået spist mine elskede silica som ellers tilføjer en del længde til mine vipper, så nu blev jeg altså nærmest nødt til at prøve det af. Det er jo en del penge, men hellere sådan en serum end vippeextensions!

 14. Kaja

  Tusind tak for tippet Sarah, jeg har længe overvejet at købe den – faktisk siden dit sidste blogindlæg om den. Nu er den bestilt og jeg venter spændt 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.