Blandet Hverdag & velvære Skønhed

Billig M2 beauté!

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om lange øjenvipper og vippeserum fra M2 Lashes, for netop at vise hvor godt […]

august 2017

Sarah Posin

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om lange øjenvipper og vippeserum fra M2 Lashes, for netop at vise hvor godt produktet faktisk virker.

Det er nu ved at være 6 måneder siden jeg stoppede med at bruge M2 Lashes og resultatet er ikke længere som det har været. Jeg har derfor investeret i en ny, frisk bøtte fra M2 Lashes og skal nu til at påbegynde en ny omgang. Projekt ‘få lange naturlige øjenvipper’, er nu sat igang – derfor har jeg også været på udkig, efter det aller billigste sted, at købe M2 beauté produkter.

M2 lashes forhandler: her fås det billigste

Der findes mange forhandlere af M2 Lashes på nettet, samt i de fysiske butikker, som Matas, stormagasiner, beauty saloner osv. som forhandler vippeserum.

Priserne varierer lidt efter markedet og konkurrenterne, men mit fortrukne sted, at købe billig vippeserum fra M2 Lashes er Billigvoks.dk.

Udover at webshoppen er dansk, så er man også 100% sikker på at produktet ikke er en kopi og de kører dag til dags levering med DAO, så du får leveret din pakke hurtigt.

Læs også: Bedste serum til lange naturlige vipper 

Jeg har handlet flere gange på billigvoks.dk, hvor jeg bla. også har købt billige hudprodukter fra Ole Henriksen.

Vippeserum er et dyrt mirakel middel, som giver de vildeste resultater! Prisen for M2 Lashes ligger på 990 kr. i de fysiske butikker og på Billigvoks.dk kan du altså spare 46% på produktet.

Du kan finde billig vippeserum fra M2 Lashes, i linket her!

sdfgh

Billigvoks.dk forhandler alle produkter fra M2 Beauté, blot til en lavere pris. Denne levering var en fin lille gaveboks, som bestod af renseservietter og deres effektive vippeserum.

Læs også: Derfor skal du være opmærksom på din makeupfjerner, når du bruger vippeserum 

sdfg

Falder vipperne af, når man har brugt serum?

Det er et spørgsmål jeg har fået fra en del. Nogen oplever måske også, at det kan føles som om, at man mister vipperne.

Nu er der ca. gået ca. 6 måneder siden jeg brugte de sidste dråber af min M2 Lashes. Produktet får IKKE vipperne til at falde af! Dine vipper vil over tid vende tilbage til din “normale” længde – da hår har en hvis levetid og vil falde af og udskiftes med nye hår.

M2 Lashes før og efter billeder

ghjkl

| Link: Find billig vipperserum fra M2 Lashes, i linket her |

Billederne hér viser mine vipper uden mascara, da jeg brugte vippeserum fra M2 Lashes og mine vipper lige nu. Man kan tydeligt se hvordan mine hår var meget kraftigere og længere, da jeg brugte produktet.

Det ligner nærmest kunstige vipper og nøøj hvor var det rart med ekstra volume. Mine vipper er stadig fine og lange, men man vil jo altid gerne have lidt ekstra 😉  Jeg tænker at starte på produktet igen

Læs også: Sådan får du fyldigere bryn, på kun få uger!

Har du selv prøvet produktet? Gi’ endelige dit tip, hvis du har erfaringer med andre produkter fra M2 Beauté? 😉

Ha’ en skøn dag derude!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.