Skønhed

Min guide til billig make-up på nettet

Som nogle af jer måske har gættet er jeg ret vild med make-up og kosmetik – som de fleste piger. […]

maj 2016

Sarah Posin

Som nogle af jer måske har gættet er jeg ret vild med make-up og kosmetik – som de fleste piger. Jeg får over 100 mails om måneden om hvor jeg køber min make-up, så selvom det ikke er hokus pokus og nok er meget det samme som alle andre piger også bruger, så har jeg lavet denne lille guide! 🙂

Spring direkte til det du mangler – klik på en af menuerne herunder.

 

Make-up – mine top 3

Der er 3 produkter indenfor make-up jeg ikke kan undvære. Disse 3 produkter har jeg fundet frem herunder. Flere af jer ved jeg elsker at have lange øjenvipper! Derfor har jeg også taget M2 lashes med.

Produkter

m2

M2 Lashes
Lange øjenvipper

g

Gold Spray Tan
Selvbruner

Make-up børster & pensler

Make-up børster og pensler er noget af det bedste jeg ved. Jeg har virkelig testet en del efterhånden. Også fordi det er noget der ofte skal skiftes ud. Jeg er ved at komme frem til mine yndlingsbørster og dem finder du lige herunder – smid gerne en kommentar i bunden til hvilken børste du bruger.

Produkter

n

Nilens Jord
Stor børste til pudder

nl

Nilens Jord
Lille børste til at lægge skygger

mk

The Balm
2 i 1 børste til bryn og øjenskygge

Pudder

Jeg har testet en del forskellige pudder igennem tiderne og af og til tester jeg lige en ny. Jeg har brugt Nilens jord i en del år, men er blevet ret glad for mærket Youngblood da den også ligger et flot naturligt look. Eftersom jeg er blevet ældre er jeg også begyndt at gå lidt mere op i kvaliteten i produkterne. Den hvide high-dif er tryllepulver til en fedtet hud. Hvilket mærke bruger du?

Produkter

o

Youngblood
Løs mineral foundation

jane

Jane Iredale 
Fast mineral foundation

Untitled-1

Youngblood Hi-def
Trans. pudder til fedtet hud

Mascara

En god Mascara er alfa omega og der er ikke noget mere træls end når vipperne driller. Derfor er det vigtigt for mig at have en god mascare og der eksperimentere jeg ikke nær så meget, så snart jeg har fundet en som er god. De 3 produkter i finder her, er nogle af de bedste mascare jeg har prøvet. Hvilken mascara kan du anbefale?

Produkter

q

Loreal
Mega Volume

tttt

Max Factor
Velvet Volume

mmm

LOREAL
Million Volume Lashes

Øjenbryn & vipper

En god grundform for vipper og bryn er super vigtig, da det også er med til at gøre make-up processen hurtigere og lettere. Gele til bryn og vipper, gør det nemt at forme brynene så de holder en flot form hele dagen og efter de er blevet farvet, skaber det et super flot og meget naturligt look 🙂

Produkter

jj

Jane Iredal
Bryn & vipper Gelé

f

Refectocil
Farve af bryn & vipper

yyy

Youngblood
Blyant til bryn

Selvbruner

Jeg har aldrig været den største forbruger af solaire, men det er da sket et par gange. Efter jeg er blevet ældre tænker jeg mere og mere over alt det hurlumhej med solarie og kræft. Derfor har jeg egentlig brugt selvbruner i en del år, både i hverdagen og til fest. Jeg har derfor testet en del forskellige selvbrunere af igennem tiden og har fundet dem som både giver den flotteste farve uden at blive orange, uden at lugte, smidte af og dem som er lettest selv at påføre – Produkter kan du finder herunder.

Produkter

g

Gold Spray Tan
Spray til overkrop

Easy sun

EasySun
Selvbruner servietter til ansigt 

tt

Tan-in-a-can
Spray til krop & ansigt

Negle

Flotte negle er noget alle piger gerne vil have! Jeg ELSKER flotte og velplejet negle. Desuden elsker jeg at eksperimentere med diverse farver og længder. I forbindelse med en aktiv hverdag er det vigtigt at mine negle holder sig stærke og flotte, derfor finder du også L.A.Q som en af mine favoritter, da det fungere lidt ala Gellack og holder helt op til 3-4 uger.

Produkter

y

L.A.Q Shield
Shellack farver

w

Vinylux
Holdbar neglelak i mange farver 

t

Essie neglelak
Holdbar neglelak i mange fine farver

Favorit mærker

Der findes et hav af butikker der sælger Make-up online og alle mulige mærker. Jeg har shoppet en del rundt på nettet gennem de seneste 2-3 år og har fundet frem til mine yndligs! Dem finder du lige herunder!

Produkter

m2

M2 Beaute
Mest effektive produkter til lange vipper og fyldige bryn! 100% resultat

laq

L.A.Q Shield
Hjemmelavet shellack negle. Mange flotte farver og altid stærke negle!

mm

Youngblood
Bedste produkter indenfor mineral makeup! Den bedste mineral foundation, til naturligt look!

 

Hvilke produkter bruger du og hvad er dine makeup mærker? 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.