Beauty Hårpleje Skønhedstips

Bedste vippeserum, til billigste pris!

Affiliate | Som nogle af jer sikkert har set på min instagram, så har jeg delt et ret vildt tilbud på M2 Lashes. […]

marts 2018

Sarah Posin

Affiliate | Som nogle af jer sikkert har set på min instagram, så har jeg delt et ret vildt tilbud på M2 Lashes. Lige nu kan du nemlig finde M2 Lashes til kun 588 kr. Det er den billigste pris på nettet og jeg ved endnu ikke hvor længe de kører dette tilbud, så det er med at være hurtig, hvis man vil spare lidt penge…

M2 Lashes er efter min mening, et af de bedste vippeserum mærker, som du kan finde på markedet. Jeg har førhen reklameret lidt for Revitalash, som også er serum til vipper og bryn.

Læs også: ‘Sådan får du lange naturlige vipper’

En del er af har skrevet og spurgt, hvilket af disse mærker jeg fortrækker? og jeg kan godt forstå, hvis det har skabt lidt forvirring, så nu skal i høre!

EFTER FØR

Her finder du: ‘Billigste vippe -og øjenbryn serum på nettet’

Hvilket vippeserum mærke fortrækker jeg?

Det er ved at være tre år siden, at jeg blev præsenteret for M2 Lashes. Jeg var ret skeptisk omkring virkninger, men fandt ret hurtigt ud af, at de her gyldne og ret dyre dråber, faktisk giver ret vilde resultater på meget kort tid!

Jeg hørte fra en veninde, at Revitalash skulle være helt samme formular og det faktisk skulle være en af de tidligere medarbejder hos M2 Beauté, som har viderudviklet mærket Revitalash (ved ikke om det er en røver eller hvad det er) MEN i så fald har jeg også prøvet vippeserum og serum til bryn fra Revitalash og kan fortælle, at det giver helt samme, effektive resultat som M2 Lashes.

Hvad er forskellen på M2 Lashes & Revitalash?

Selve væsken må være den samme formular (eller hvad man siger på kemisk sprog). Jeg har hørt fra et par stykker, at de synes M2 Lashes kan svie lidt på huden, hvor de derimod ikke føler at Revitalash svier. Personligt kan jeg ikke mærke forskellen?

Det eneste jeg oplever til forskel, er at Revitalsh har en mindre påførings børste, er en smule mere “vandet” i konsistensen og så indholder bøtten 3,5 ml. Hvor M2 lashes indholder 5 ml. har et lidt større børstehovede og er en smule mere “cremet” i konsistensen.

Jeg vælger altid udfra hvilket produkt, som er billigst i den periode jeg ønsker at købe. Resultatet bliver 100% det samme 🙂

 

Hvad er dine personlige erfaringer med vippe serum? Smid endelig dine erfaringer i kommentarfeltet <3

Kommentarer

  1. Jeg har købt den der hedder lash 4 men kan ikke huske resten , fortæl mig hvad der skal til for at jeg får lange vipper er det forkert mærke eller hvad
    Kan du sige mig om det er ok mærke jeg har købt håber at få et svar
    Med venlig hilsen Jane Kjeldsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.