Stil og Inspiration

Billigt sportstøj, med flere funktioner..

Sponsoreret | Kender i Tchibo.dk? Jeg har netop fået øjnene op, for deres kæmpe udvalg af bla. sports- og skitøj, til ret […]

december 2017

Sarah Posin

Sponsoreret Kender i Tchibo.dk? Jeg har netop fået øjnene op, for deres kæmpe udvalg af bla. sports- og skitøj, til ret billige penge og kan allerede afsløre, at jeg er fan!

Når det kommer til træningstøj, er jeg generelt lidt kræsen og går meget op i kvalitet og pasform – det kommer nok lidt af min baggrund som designer, men også fordi jeg virkelig hader, at føle mig utilpas, når jeg skal give den gas med træning.

For mig er godt træningstøj motiverende og et par nye, lækre tights eller en god sports-bh, kan nærmest motivere mig, til at få en federe træning! Kender i det?  

 Sports-bh: 89,- | Tights: 169,-

Mange prioriterer måske ikke det dyreste træningstøj, men heldigvis kan det billige også være mindst ligeså godt! Jeg har testet et par lækre produkter fra Tchibo.dk og kan fortælle jer, at deres seamless kvalitet er ret lækker!

Sports-bh’en her, koster kun 85 kr. og er vendbar, så du faktisk får to i én. SMART!

 

Et lille tip, hvis du skal på skiferie – Tchibo har også et stort udvalg, af billigt skitøj, det skal jeg huske når jeg selv skal afsted!

Knus for nu!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.