Trtergwefa

Blogger event hos Easis – Vidste du dét her?

Forleden var jeg til et fint ISIS event i København, med en masse andre søde blogger piger. Nu skal jeg lige huske at rette mig selv, da ISIS jo har skiftet navn til Easis 😄 Selve udtalen er den samme, men stavelsen er anderledes og ikke nær så upassende i disse tider hehe 😅 Alt nyt kræver lige lidt tilvænning, så jeg skal dog stadig lige vænne mig til at stave og se navnet på en anden måde. Hvad tænker du om deres “nye” navn?rthftj

yghkg

eqfgearrg

rthyj

gdfbhd

dtrjthsgdas

12994287_1699982380259875_913088512573639412_n

Easis havde disket op med det helt store sukkerfri-bord og som i kan se i den lille kop på min tallerken, kommer de snart med de lækreste kammerjunker som er perfekt her til de varme sommerdagen ovenpå koldskål eller måske bare som små snacks 😝

Kammerjunkerne var ikke bare det eneste produkt de kunne løfte sløret for 😇 De kommer bla. også med et bredere jule sortiment, en ny is, flere varianter af barer, morgenmads drys og det bedste af det hele.. mere chokolade og noget lækkert til deres chips 😜 jeg glææææder mig!

Jeg har netop taget hul på deres nye rugbrødknas, som jeg varmt kan anbefale både som topping på skyr eller med mælk på.

13006747_1699982376926542_6606506857980533246_n

( Rugbrødsknas, find produktet >>her )

Til eventet fik vi en masse facts om sødestoffer og hvilke ting Easis arbejder på. Vi fik nogle rimelig sjove ting af vide, som man som almindelig forbruger måske ikke lige tænker over, dem vil jeg lige dele med jer her..

 

Vidste du f.eks at Easis?

 • Udviklede produkterne med henblik på diabetikere
 • At det har taget over 2 år om at udvikle deres lyse mælkechokolade
 • de lavede en test bland de bedste chokolade smager og her skulle de afgøre ved en smags test hvilken chokolade der var med ig uden sukker – her smagte de marabou og Easis, hvor de valgte Easis som produktet med sukker.
 • Produkterne fra Easis kan ikke få det grønne nøglemærke, når deres produkter indholder sødestoffer.
 • De stræber altid efter at lave produkter med højt fiberindhold, maksimalt fuldkorn, reduceret salt, mættet fedt, kalorier og kulhydrat indhold
 • Alle Easis produkter er altid uden sukker

 

Her er en lille kollage over nogle af de nyeste produkter, som du allerede nu kan finde på shoppen. Hvilke produkter kan du anbefale?

Untitled-1

// Karamel bar med lys chokolade // Choko orange cookies // Mørk chokolade med mint og knas //Rugbrødscrunch //

underskrift til bloggen 3

 This Post Has 2 Comments

 1. Sarah Posin

  Hahah 😀 Taaaak! Det var da en skøn kommentar at få!

 2. Anonym

  du er god

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.