Blandet Skønhed

Volume & store bløde krøller..

(Affiliate) I sidste uge var jeg fordi min far’s salon ‘Posin’s Frisør‘, som ligger på Trøjborg i Århus. Jeg har længe […]

juni 2017

Sarah Posin

(Affiliate) I sidste uge var jeg fordi min far’s salon ‘Posin’s Frisør‘, som ligger på Trøjborg i Århus. Jeg har længe gerne ville prøve det man kalder en blowdry – det lyder måske lidt mærkeligt? Jeg har fået fingerne ‘Redken pillow proof blowdry‘, som er den lille lyserøde spray på billedet nedenfor. Det er både varmebeskyttende, giver håret et naturligt hold og det smarteste af det hele.. det giver håret en hurtigere tørre tid – specielt smart hvis man har et stort hår eller føntørringen bare skal gå lidt hurtigere om morgnen. Derfor fik jeg lyst til at afprøve produktet i min lille jomfru blow dry!

Link til børste

Er der måske nogen som har set sådan en stor rundbørste før? haha Hold kæft hvor så det voldsomt ud, og det gjorde ligesom ikke processen nemmere, at jeg har én kilometer langt hår.

Her er et før og efter billede.. Jeg fik en smule mere volume i hovedbunden, men de store bløde krøller var lidt vanskelige at lave, da mit hår er så langt og derfor svært at arbejde med.   Men produktet gav et fint naturligt hold til krøllerne og helt klart noget jeg vil bruge under min daglige føntørring og styling.

Andre derude som har erfaringer med blow dry? eller lækre produkter som gør håret lækkert efter føntørring?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.