Cov

Bodylab Giveaway & -20% på alt!

Forleden viste jeg nogle af mine favorit produkter fra Bodylab og i den anledning kunne jeg rigtig godt tænke mig at forkæle jer lidt! 👏 Helsebixen.dk smider nemlig en masse lækre produkter i puljen, samt en vanvittig rabat kode på hele udvalget af Bodylab produkter. Se hvilke produkter der står på spil og hvordan du deltager:

bodylab3

bodylab4

★  Zero topping |  Kakaonibs | Pancake mix  |  Proteinella | Chiafrø | Stevia drops | Diet shake | Kokosolie ★

(Opskrift på Chia grød)

★ Konkurrence ★ 

Sådan deltager du:

 • Skriv i kommentarfeltet hvilke produkter du bedste kunne tænke dig at prøve

 

Jeg trækker en vinder af konkurrencen i næste uge ✊ Sæt igang!

Untitled-1

★ -20% på alt Bodylab ★

Helsebixsen.dk kører lige nu -20 % på alle produkterne fra Bodylab – hop ind forbi og husk at brug rabatkoden ved køb 👌 Se udvalget >>her

Kode: BODYLAB

Rigtig god fornøjelse!

..og pøj pøj ✌️

kys-sarah-posin

Sponsoreret produkter & affiliateThis Post Has 100 Comments

 1. Victoria Møller

  Flere af disse ting er allerede en fast del af køkkenet, så de produkter jeg glæder mig mest til at prøve må være pandekagemiks og dietshake, har overvejet at købe begge længe 😍 En alt for lækker pakke at kunne flytte hjemmefra med!

 2. Sarah Posin

  Hej maja <3
  Nej det har jeg dog ikke prøvet? Prøv evt. at tag lidt mindre vand i, lavere varme og lidt mere fedtstof? 🙂
  Måske det kan hjælpe.

  Knus

 3. Trine Sk.

  Jeg skal vinde, fordi jeg elsker at eksperimentere i køkkenet og fordi jeg gerne vil vise min omgangskreds, at sundere alternativer faktisk kan laves ret lækre med de rette ingredienser :-). Jeg er stor fan af bodylabs produkter og har længe gerne villet prøve flere af deres superfoods produkter! Derudover kunne jeg godt tænke mig at finde ud af om deres proteinella og pancakemix er ligeså lækre, som folk siger 🙂

 4. Christina

  Pandekage mix, fordi jeg lige er blevet mor for knap 3 uger siden, og har ikke længere samme tid til at eksperimentere med maden, som jeg førhen har kunne gøre ☺️☺️☺️

 5. Louise Christensen

  Pancakemix og Proteinella vil jeg vildt gerne prøve 😍

 6. Kristine

  Jeg synes at pancake mix med zero topping lyder vildt lækkert. Eller Chiafrø til på min morgenmad eller i min smoothie ville være helt perfekt. Det passer perfekt ind i en hverdag hvor man ønsker at være sund, men der ikke altid er så meget overskud pt. grundet en heftig læseferie.

 7. Maibrith H. Poulsen

  Pandekagemix og stevia drops vil være lækkert at prøve, drikker proteindrik whey100 hver dag fra bodylab, super lækkert og kan ikke undvære den gode start på dagen😄

 8. Mia Pors

  Jeg vil rigtig gerne prøve kakao nibs til at bage lækre chokoladekager og til at toppe skyren med om morgenen, og pancake mix med salted caramel topping – den har jeg gerne villet prøve længe 😀

 9. Lone Hørlyk

  Jeg ville helst prøve zero topping med salted caramel, den har jeg hørt så meget godt om 🙂

 10. Ditte

  Jeg vil sindssygt gerne prøve “proteinella”.. Alle anbefaler den, så det er jeg vist snart nødt til selv at teste 😃

 11. Louise R

  Ummmm nam nam vil så gerne prøve pancake mix 😋

 12. Betina Krause

  Det er vigtigt for mig at leve sundt men ikke, ikke på bekostning af smag, og med body lab får jeg det hele, men det er ikke nemt at vælge, må prøve det hele, men kan da starte med pandekagemix og protienella

 13. Heidi Strøm

  Jeg vil rigtig gerne vinde produkterne fra bodylab. Jeg fik konstateret sclerose sidste år og er i gang med en stor livsstilsændring, med sundere kost og træning. Så det kunne være super lækkert at vinde præmien. 🍀😊

 14. stephanie

  Jeg har længe gerne villet prøve deres protinella for jeg er nærmest afhængig af Nutella eller deres pancake mix for hvad er bedre end pandekager og så gør det jo ikke noget at det er lidt sundere 😉

 15. Lea Jalking

  Jeg har længe ønsket at prøve deres superfoods og deres sweetdrops, men økonomien rækker desværre ikke så langt på SU… Elsker bodylabs produkter og eksperimenterer i øjeblikket med sundere bagning, så disse produkter ville være så fedt at vinde! 🙂 🙂

 16. Annette J

  Pandekagemiks og stevia drops

 17. Camilla

  Bodylabs protein pandekager og protinella 🙂

 18. Natacha

  Jeg gad virkelig godt prøve Kakaonibs og proteinella 🙂

 19. Cecilie Lundtorp

  Helt klart kakaonips og stevia drops!😃

 20. Nanna Hansen

  helt klart pandekage mixet og proteinella (og de lækre toppings i form af saucerne)

 21. Lonni Larsen

  Gad især gerne prøve pancake mix. Men ville nu gerne have finger i det hele.

 22. Eva Arpe

  Proteinella & kakaonibs 😀

 23. Louise O

  Pandekagemix toppet med kakaonips 🙂

 24. Tania

  Uh det er svært.. Men det må blive pandekagemix og proteinella – det lyder så lækkert! 😋😄

 25. Laura

  Jeg vil rigtig gerne prøve deres pancakemix og protinella og så kunne det bare være super lækkert at vinde disse lækre produkter!😍

 26. Simone Sigersted

  Jeg ville super gerne prøve specielt proteinella! Det er bare en genial opfindelse 😄 Og de andre produkter er også bare super lækre

 27. Maria

  Det skulle helt sikkert være pandekagemixen, proteinella og zero topping. Perfekt til morgenmad og mellemmåltider 😀

 28. Rikke Østergaard

  Helt klart pandekagerne, jeg elsker pandekager og spiser dem gerne hele tiden 😜 Så hvis jeg vinder sådan en omgang, så skal familien forkæles! 🙌🏼😍

 29. Melissa

  Jeg vil helt sikkert helst prøve proteinella for er en kæmpe fan af nutella og har hørt meget godt om proteinella 🙂 derudover kunne jeg godt tænke mig at prøve zerotoppings til min havregrød om morgenen og sweet drops til bagning 🙂
  Krydser fingre

 30. Mariam El-Halabi

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve kokosolien!! :O

 31. Mette Madsen

  Kunne rigtig godt tænke mig at smage kakaonibs og proteinella især til topping på min proteingrød om morgenen! På su er det ikke altid nemt at finde pengene til disse lækre produkter 🙂

 32. Laura

  Jeg vil vildt gerne prøve deres Pancake Mix og deres Zero Topping, fordi jeg tror, det er en fantastisk kombination.

 33. Linette Onsby

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve bodylabs diet Shake, da jeg er sikker på, det ville være en god ting for mig på en travl hverdag, så jeg ikke glemmer maden 😅

 34. Mai Blaaberg

  Jeg ønsker at vinde for at gøre min mad sjovere under min diet, og da budgettet ikke er til det store, kunne det være super lækkert! Kunne godt tænke mig at prøve chiafrø, dietshake, pancakemix og de fantastiske sirupper😋🙏🏼💞💞

 35. Eda Ekinci

  Jeg har helt vildt gerne ville
  Prøve proteinella med pancake mix også med lidt bananer 😍😍 men tror det hele er super
  Lækkert!

 36. Pernille

  Jeg har dog prøvet dem men er totalt fan af sirupperne 😍😍 ville gerne prøve dem sammen med proteinnutellaen 🙌 håber at vinde for skabene er tomme og det er ret hårdt på studie bugdet at fylde dem igen 🙈

 37. Cecilie

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at smage proteinella! 😍 Men der er jo alt for lækre ting i den pakke! Det er helt sikkert noget, jeg kan dele med min mor og vi begge kan få stor glæde af!

 38. Ida Mikolajek

  Pancake mix eller protinella 🙌🏼🍀

 39. Tanja Redsted

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres pancake-mix 👌 Det lyder ALT for lækkert 😍

 40. Laura K

  Kunne så godt tænke mig at prøve deres pancake mix! Har jeg kigget på længe 😍

 41. Nathasia

  Det er virkelig svært at vælge bare ét produkt, som man gerne vil prøve, når hele baduljen ser så godt ud ☀️☀️😎

 42. Malene Kjær

  Dem alle! Men især proteinella😍🙏

 43. Kristine

  Pancake mix☀️

 44. Anna-Maria G

  Uh, jeg vil vildt gerne prøve deres Salted Caramel Zero Topping, når nu alle lovpriser den! 🙂

 45. Didde

  Vil vildt gerne prøve deres kakaonips som toppings og i bagværk, og selvfølgelig også alle de andre lækre produkter 🙂

 46. Camilla

  Pamcake mix for sure! 😍

 47. maja mikkelsen

  kunne vildt godt tænke mig deres toppings! og proteintella, og drops, og kakaonibs… og bare det hele..
  Kunne også rigtig godt tænke mig at prøve deres pandekager, da jeg kune har været uheldig og oplevet at det slet ikke fungerede og kunne hænge sammen.. har du oplevet det? 🙂

 48. Julie

  Uuuh uden tvivl karamelsovsen! Jeg er en karamelgris, så jeg ville elske et bedre alternativ😍

 49. Renée Danielle Boisen

  Uh Det er virkelig svært Vil gerne prøve hele baduljen, men skal jeg vælge nogle ud må det være pandekagemix, Proteinella og Zero topping:-)

 50. Karina Kejser

  Kakao nibs!!! Og Protinella!
  Plus sweet drops i en kold lemonade 🙂 aMmmmm..

 51. Camilla Pejdal

  Kunne så godt tænke mig at prøve Zero topping! Har hørt så meget om dem 🙏

 52. Malene

  Umhhh svært at vælge men pancakemix ja tak😊👍 og pøle zero topping på-mums

 53. Emma Tahirovic

  Jeg har længe gerne ville prøve pandekagemix og proteinella! Men alt på billedet ser super fedt ud! 😀

 54. Lone Bech Sørensen

  Jeg er fristet til at prøve det hele, har det endnu til gode.. Pandekagemix lyder virkelig god.. ☺

 55. Susanne zhall

  Jeg er vild med bodylabs produkter men har endnu ik prøvet drops og kokosolien, så det må være dem som jeg kunne tænke mig at prøve ☺️

 56. Sabrina M. C.

  Uh, kunne godt tænke mig at prøve kakaonibs til næste bageprojekt 😃🍰🍪

 57. Cecilie

  Er helt forelsket i bodylabs proteinella, så den kunne jeg helt sikkert godt tænke mig! Har længe overvejet at prøve deres pandekagemix, så det kunne virkelig være lækkert at prøve 😍😋

 58. Matilde Maria

  Er vild med bodylabs produkter! Men har endnu ikke prøvet proteinella, pancake mix og stevia drops – så de vil være de næste på ønskelisten 😋

 59. Camilla

  Helt klart pandekage mixen 👏

 60. Ida

  Proteinella og kokosolien – Chokolade og kokus er jo helt fantastisk, begge ting jeg eeelsker ☺️👌🏽❤️

 61. Nadine S

  Zero drops og zero topping ville da være fantastisk at få lov til at prøve!

 62. Marlene

  Jeg ville helt klart gerne prøve proteinellaen, den må da kunne tilfredsstille den søde tand en smule. Men også stevia drops ville gøre det godt i min skyr 😍

 63. Bonnie

  Protinellaen har jeg drømt om så længe, men har ikke fået prøvet den endnu, så det ville være det produkt, som jeg aller helst vil prøve ☺️💪🏼

 64. Mathilde

  Jeg har ikke spist søde sager i flere år, da jeg desværre ofte får dårlig samvittighed, så jeg synes at proteinella, pancake mix og zero topping ser rigtig lækkert ud og kunne være et godt alternativ til at “synde” engang imellem 😉

 65. Sarah

  Protinella, zero topping og pandekage mix😍

 66. Henriette

  Har ikke prøvet proteinellaen endnu. Har en pancakemix herhjemme, og er sikker på den smager endnu mere fantastisk med proteinella på:-) Så det vil jeg rigtig gerne afprøve!

 67. Amalie Toftegaard Dupont

  JEG ELSKER KOKOSOLIE!!!!! Jeg er også storforbruger og bruger det i alt fra grød, bagning, madlavning, som hårkur og på kroppen – det er virkelig bare et mirakelmiddel 🙂

 68. Kathrine Antonsen

  Det er fandme et svært valg, undskyld mit franske😊 Kan man ikke bare sige dem alle😂
  Men i hvert fald zerotopping og kakaonips er i favoritten

 69. Karoline

  Jeg har længe drømt om at prøve både deres zero topping og proteinella’en! Jeg ville putte det ovenpå min skyr eller proteingrød :p

 70. Matilde Olesen

  Uhh uden tvivl Stevia drops samt proteinella – det lyder for lækkert !

  Krydser fingre!!

 71. Camilla A

  Mums, hvor lækkert!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve pancake mix og proteinella – det lyder helt fantastisk. 🙂

 72. Line

  Pancakemix og proteinella kunne være SÅ lækkert at prøve😍🙏🏼 Som en sundere erstatning til yndlingsdesserten😋

 73. Lisa

  Kunne godt bruge nogle af de lækre toppings samt Zero, så jeg kan lave nogle lækre, sukkerfri desserter 😀

 74. Maria

  Ville så gerne afprøve pancakemix med en omgang proteienella ovenpå 😛
  Her hos os ELSKER vi pandekager, men da jeg er gravid og samtidig ikke kan røre mig som normalt pga. gigt, passes dér virkelig på at kosten ikke “løber løbsk”!
  Mine drenge ville elske at få sat denne spise på bordet igen engang imellem ❤️

 75. Natasha

  Jeg vil så gerne prøve chiafrø nu hvor jeg har set så meget om det på diverse blogs og nu må jeg snart til at prøve af what all the fuss is about 😉

 76. Simone Randerup

  Diet Shake ❤️❤️🎉

 77. Julie Rasmussen

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve proteinnutellaen. Jeg har godt nok smagt den før – og den er bare SÅÅÅÅÅ god.

 78. Mette

  Diet shake.. sommeren er jo lige om hjørnet, og læseferiens usunde madvaner har taget lidt over på det sidste 😀

 79. Christina

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at prøve proteinella, da jeg er vild med nutella.

 80. Trine

  Uha – det er svært at vælge mellem de mange lækre ting.
  Vil dog rigtig gerne prøve Proteinella – den er meget hypet 😉

 81. Marilar

  Uuuuh pancake mix! 😋 Bare fordi pandekager er pisse godt!

 82. Ida Nielsen

  Jeg kunne utroligt godt tænke mig at prøve pandekage mix og proteinella, de to ting sammen, bør jo næsten hører sammen 🙂

 83. Mia

  Jeg vil utrolig gerne prøve pandekage mix og Zero Toppings!! 😋 Mangler efterhånden noget variation til morgenmaden ☺️

 84. Maja

  Jeg vil virkelig gerne vinde Bodylabs proteinpandekagemiks da jeg har hørt så godt om den, og det ville være fantastisk er i eksamensperioden lige at have et sundere alternativ til de lækre sager der ryger ned når man sidder og læser op 😉 Derudover ville det være super lækkert, da jeg lige er flyttet hjemmefra og der ikke lige altid er plads i SU budgettet, med at spare op til nye bøger, mad og træningen 🙂

 85. Silke

  Jeg vil vildt gerne prøve pancake mixen😍🍀

 86. Sofie

  Jeg har længe gerne ville prøve chiafrø og kakao nibs. Men mit SU budget gør det desværre lidt svær at få råd til. Jeg er også stor fan af pandekager, men vil gerne finde et sundere alternativ.
  🙂

 87. Pernille

  Jeg vil rigtig gerne prøve zero toppings.. ☺️

 88. Ditte Amalie

  Længdes efter lidt godt til ganen og motivationen når livet på SU ikke altid er lige nemt 😋
  At prøve en masse forskellige produkter, som jeg i hverdagen ikke har de store penge til, ville være lækkert 😍

 89. Henriette

  Min søde tand craver altid chokoladesmag, så jeg ville virkelig gerne prøve Proteinella, zero toppings og kakaonibs 😋

 90. Caroline Bross

  Eeeijj hvor har jeg bare længe længdes efter at smage proteinella! Men den diet shake er altså også lige mig, da jeg snacker 24/7 og derfor godt kunne bruge noget kaloriefattigt til en afveksling 😄 krydser alle legemsdele og håber på at vinde! Ville være det bedste sommermirakel 👌🍀😍

 91. Louise Spang

  Jeg vil rigtig gerne prøve Zero topping, Stevia drops og kakaonips. Det vil både jeg og min skyr blive glad for 😄 Og så vil det da sætte lidt ekstra krydderi på tilværelsen midt i det kedelige eksamensræs!

 92. sarah

  Jeg ville rigtig gerne prøve pandekagemix og protinella, det lyder som en super kombination til en sommeraften 🙂

 93. Jacob Petersen

  Jeg ville sku gerne Proteinella da alle folk hyper den så meget!

 94. Amalie

  Jeg har prøvet to forskellige varianter af zero topping, og de er begge super lækre! Derudover kunne jeg rigtig godt tænke mig at smage deres pancakemix. Det
  Det kunne være super lækkert med nogle sundere alternativer henover sommeren! ☀️☀️

 95. Sabrina Andersen

  Jeg ville SÅ gerne afprøve og vinde pandekagemix og protinella til min ugentlige cheatday, kakaonibs som krymmel topping til en hjemmelavet is og diet shake, da jeg er på diæt og har brug for et nemt alternativ, da det til tider kan blive lidt presset!

 96. Louise Frank

  Jeg har i så lang tid gået og drømt om bodylabs protein pandekager 😍 Det ser simpelthen så lækkert ud! Får aldrig taget mig sammen til at lave proteinpandekager fra bunden, så det kunne være lækkert at vinde en lidt nemmere løsning (for hvem elsker ikke proteinpandekager 🙈)

 97. Amanda Lassen

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve “pancake mix” og “proteinella”, da jeg her i læseferien er i stort proteinunderskud pga. Manglende tid til at lave mad og stress. Det kunne derfor være mega lækkert med lidt lækkert, der samtidigt medvirker til proteinsiden og dermed et stabilt blodsukker. 😊👏🏼

 98. Mette Sørensen

  Er begyndt på bryllupskur og i den forbindelse kommer jeg til at savne alt det lækre is. Derfor vil jeg gerne prøve Zero toppings, så min skyr kan blive pimpet op😎

 99. Susan

  Ville ønske at vinde dette 😍 Træner og elsker sunde alternativer til min søn og jeg. har ikke prøvet disse produkter og ville være super lækkert at afprøve: Proteinella, pancake mix, zero topping, stevia drops . 🙏🏻

 100. Julie

  Jeg skal vinde fordi jeg har brug for lækre sunde alternativer nu når jeg har læseferie. 😀 derudover bliver jeg student lige om lidt, og nøøøj det ville være lækkert når man nu ikke har så mange penge at gøre godt med. Ville helt sikkert elske at prøve pancakemix og proteinella 💪🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.