Blandet Opskrifter

Sundere Chokoladeboller (kun 2 ingredienser)

Forleden havde jeg simpelthen så meget lyst til en lækker snack, så jeg vendte bagskuffen på hovedet og fandt en […]

september 2016

Sarah Posin

Forleden havde jeg simpelthen så meget lyst til en lækker snack, så jeg vendte bagskuffen på hovedet og fandt en pakke af mine meget omtalte bagemix, som jeg efterhånden har lavet en hel del forskellige opskrifter med her på bloggen . Jeg stødte på en plade mørk chokolade og så slog det mig at det kunne være spændende at bage chokoladeboller.. og wupti! 25 minutter efter var der lune boller og de er helt bestemt et hit herhjemme! Opskriften er simpel og perfekt på madpakken eller som en sød snack!

dsc_0044

dsc_0099

dsc_0105

dsc_0110

➔ Det skal du bruge:

  • 3 dl. Vand
  • 1 pakke brødmix (du kan finde den med eller uden kerner, med chifrø eller andet)
  • 1 plade 80% mørk chokolade eller Easis mælkechokolade (er ikke så bitter som 80%)

➔ Sådan gør du:

  1. Hæld din brødmix i en skål og tilsæt 3 dl vand.
  2. Hak din chokolade og bland det hele godt sammen til en fast dej
  3. Form bollerne og bag dem i en forvarmet oven 175 grader i ca. 25 minutter (hold øje med dem)

Haps! Chokoladeboller uden mel, gluten, sukker og på få kulhydrater 

Hvilke søde snacks kan du godt lide?

sarah posin - signature

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.