Stil og Inspiration

Chunky sneaks på budget

Håber i har haft en skøn weekenden! Jeg har virkelig fået tilbragt en masse tid med veninderne, inden turen igen […]

september 2018

Sarah Posin

Håber i har haft en skøn weekenden! Jeg har virkelig fået tilbragt en masse tid med veninderne, inden turen igen går til København senere på ugen. Her i Århus er der virkelig gang i byen, da der er fyret op for Århus festuge. I den forbinelse er der en del forskellige arrangementer og forskellige begivenheder rundt i byen – det er altid hyggeligt når der er lidt mere liv i gaderne.

Igår smed jeg et par billeder op på min instagram og i den forbindelse, var der en del efterspørgelse på mine hvide chunky sneakers , som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer! Det er sjovt hvordan de her ret store og kluntede sko er kommet tilbage i modebilledet..

Jeg kan tydeligt huske, hvordan vi rockede Buffalo sko tilbage i fritidsordningen til utallige hits med Spice Girls 🙂 Det er nok et lille snert at 90’er stilen som sniger sig langsomt ind igen. Det er nu egentlig meget rart, når man kun er 163 høj 😉

 

 | Reklame Links |

Jakke HER Sneakers HER 

 

Jeg faldt for alvor over de her chunky sneakers på instagram, under mærket Balenciaga. De er ret fede, men ligger også i den dyre ende. Jeg mener de står til omkring 5000 danske kr.

Heldigvis findes der efterhånden ret mange brands, som laver utrolig mange fede modeller, som minder ekstremt meget om Balenciaga modellen. Jeg har bla. haft modellen her fra Topshop sommeren over og har både brugt dem til sommerkjoler og jeg tænker, at man snildt kan tage dem med ind i efteråret.

 

Forleden smed jeg dem en tur i vaskemaskinen, da jeg havde haft dem på til en mudderet havefest og senere hen på diskotek – nu er de næsten som nye igen, så selvom de er kridt hvide, er de altså ret nemme at holde.

Jeg har fundet et par andre fede chunky sneakers, som også er ret budgetvenlige. Du kan finde direkte links til produkterne, under kollagen…

 

 | Reklame links |

1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.