Træning Træningstips

Sådan træner du Crossfit, i dit fitnesscenter..

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg ‘Mine yndlings booty-øvelser’, så har jeg sat mit crossfit-medlemskab i bero og startet […]

februar 2018

Sarah Posin

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg ‘Mine yndlings booty-øvelser’, så har jeg sat mit crossfit-medlemskab i bero og startet i fitness igen. Jeg savner utrolig meget at lave crossfit; gå amok og få kalk og hår hud på hænderne 😉 Heldigvis er der en del fitnesscentre, som begynder at gå mere og mere op i funktionel træning – dog skal man selv være lidt kreativ, da pladsen og udstyret ikke er helt det samme. Derfor er dette indlæg rettet til, hvis du ønsker at lave crossfit i dit fitness center, så kan du nemt gå til programmerne her, uden det kræver alverden udstyr og plads.

Læs med her og få inspiration:

6 Runder af:

15 KB Swings

15 Goblet squat

15 Sit ups

15 Ring rows

200 m. row


21-15-9

Kcal. roning

Push ups

Air squats

KB swings

KB sumo deadlift high pull

Ring rows


45 Sit-ups

40 Air squats

35 Cal. ro

30 Lunges

25 Kb swings

20 Goblet squat

15 Ring rows

10 Push ups


Hvilke træningsprogrammer kører du selv, når du træner med kropsvægt eller funktioneltræning?

Jeg håber i kan lige træningsprogrammerne her. Giv endelig feedback, hvis i prøver dem af 😉 God fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.