A

Sådan træner du Crossfit, i dit fitnesscenter..

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg ‘Mine yndlings booty-øvelser’, så har jeg sat mit crossfit-medlemskab i bero og startet i fitness igen. Jeg savner utrolig meget at lave crossfit; gå amok og få kalk og hår hud på hænderne 😉 Heldigvis er der en del fitnesscentre, som begynder at gå mere og mere op i funktionel træning – dog skal man selv være lidt kreativ, da pladsen og udstyret ikke er helt det samme. Derfor er dette indlæg rettet til, hvis du ønsker at lave crossfit i dit fitness center, så kan du nemt gå til programmerne her, uden det kræver alverden udstyr og plads.

Læs med her og få inspiration:

6 Runder af:

15 KB Swings

15 Goblet squat

15 Sit ups

15 Ring rows

200 m. row


21-15-9

Kcal. roning

Push ups

Air squats

KB swings

KB sumo deadlift high pull

Ring rows


45 Sit-ups

40 Air squats

35 Cal. ro

30 Lunges

25 Kb swings

20 Goblet squat

15 Ring rows

10 Push ups


Hvilke træningsprogrammer kører du selv, når du træner med kropsvægt eller funktioneltræning?

Jeg håber i kan lige træningsprogrammerne her. Giv endelig feedback, hvis i prøver dem af 😉 God fornøjelse!This Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Hej Stacy

    Dejligt du kan bruge forklaringerne 🙂 Held og lykke med dit coaching eventyr, det lyder super spændende

  2. Stacy Lee

    Tak! Jeg er lige begyndt med mit coaching eventyr og jeg ser frem til at blive en ekspert som dig, i den nærmeste fremtid. Jeg vil helt sikkert prøve denne træning, minus reb klatringen fordi de ikke har den i gymnastiksalen jeg går til. Jeg er inspireret af dine klare forklaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.