Træning Træningstips

Crossfit træning + Vind gratis medlemskab

Jeg startede selv til crossfit for nogle år siden og kombinerer stadig crossfit, styketræning og cardio i mine træninger. En […]

oktober 2016

Sarah Posin

Jeg startede selv til crossfit for nogle år siden og kombinerer stadig crossfit, styketræning og cardio i mine træninger. En del af jer har efterspurgt billeder af de forskellige øvelser, så derfor har jeg delt lidt billeder og en lækker konkurrence om 2 måneders gratis træning  i Crossfit Copenhagen…

Jeg har selv haft medlemskab i Crossfit Copenhagen i noget tid og elsker virkelig at brænde en masse energi af til en hård wokrout! Ofte planlægger jeg en workout hjemmefra, men nogle gange kan jeg også godt lide fællesskabet og den motivation man får ved at melde sig på hold. Man kan blive presset på en helt anden måde, plus der er en dygtig instruktør som giver gode råd til teknik og guider en induviduelt.

Meget af min teknik har jeg faktisk lært igennem de holdtimer jeg har haft ved crossfit, da instruktøren altid er rigtig god til at rette og bruge tid induviduelt til at lære og vise hvordan man kan forbedre teknikken – derfor skal man ikke frygte crossfit hvis man er nybegynder, da alle niveauer kan være med her. 

dsc_0453

Forleden besøgte jeg Crossfit Copenhagen i deres lækre lokaler i ‘Snedkeriet’ i Århus. Dagens workout stod på en hård en af slagsen, nemlig workouten ‘Seven’. Sidst gang jeg gennemførste workouten, stod jeg med hovedet over skraldespanden hehe. Det er egentlig meget simpelt og ordet ‘Seven’ betyder at du skal lave 7 gentagelser med 7 øvelser, her får du lige hele remsen..

SEVEN – 7 runder på tid!

  • Hand stand push ups (HSPU) 
  • Thrusters
  • Knee to elbow (K2E)
  • Dødløft
  • Burpees
  • Kb swings
  • Pull ups

En del af jer har efterspurgt billeder af øvelserne og jeg er helt enig med jer, at det er hammer svært at finde ud af eller bare at huske hvordan øvelserne lige præcis ser ud – derfor har jeg forsøgt at tage lidt billeder, som kommer her.. Håber det giver mening! 

Hand stand push ups: Øvelse udførst på hovedet, hvor du presser din kropsvægt op. Her kan du skubbe af med benene, så du får et godt flow og det vil derfor gøre det nemmere for dig at presse dig op. Hvis du er helt ny i øvelsen her, kan du starte med at staple vægtskiver under dig hovedet, så er der ikke nær så langt til jorden og øvelsen vil derfor også blive nemmere.  (ps. tag jer ikke rynkede ansigt)

dsc_0399

dsc_0397

Thrusters: Er egenlig flere øvelser som er sammensat i én. Du starter med en front squat, hvor du sætter alt farten af i benene og presser stangen over hovedet.

dsc_0408

dsc_0407

dsc_0410

Knee to elbow (K2E): Øvelsen minder om toes-to-bar, som i måske også har stødt på nogle gange i de tidligere workouts. Den her er måske lidt lettere, hvis man er ny i begge øvelser. I stedet for at komme op og røre med tåspidserne, skal du derimod bare ramme med dine knæ på dine albuer. Nu siger jeg bare, men det er faktisk svært og det kræver lidt tid og øvelse.

dsc_0419

dsc_0422

Her var 2 af øvelserne i wokrouten, som jeg tænker var relevante lige at uddybe lidt. Er man bare helt ny i alt hvad der hedder crossfit, styrketræning og frie vægte, så skal man ikke blive bange. Alle øvelser kan skalleres, så alle kan være med her! Er du lidt usikker med vægtstangen, så find en af de tunge medicin bolde og udfør samme bevægelse, bare med bolden. Det samme med pull ups, hvis det er lidt for svært, så brug en elastik til at skallere øvelsen. 

Her til crossfit er der ikke noget som er rigtigt eller forkert (selvfølgelig god teknik) men man skal hverken være fit, stærk, ung eller prof. et eller andet – Her er plads til alle aldre, køn og om man vil træne alene eller på hold,  ja der er endda træning til mødre med nyfødte babyer.

dsc_0474

KONKURRENCE!!!

Kunne du tænke dig at afprøve crossfit? så kan du deltage i konkurrencen om 2 måneders gratis træning i Crossfit Copengahen. De har i alt 16 centre fordelt i hele landet, hvor medlemskabet selvfølgelig virker, så mon ikke du kan finde et center nær dig? ☺

Sådan deltager du:

Crossfit Copengahen trækker 20 heldig vindere af konkurrencen og de vil alle få besked på mail Jeg håber vi ses til en træning!

Good luck!

sarah posin - signature

Sponsoreret

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.