Hverdag & velvære

Danmark rundt med Vital Water!

Som nogle af jer nok har bemærket kører jeg Danmark rundt med smagsprøver på Vital Water. Det er super spændende […]

februar 2015

Sarah Posin

Som nogle af jer nok har bemærket kører jeg Danmark rundt med smagsprøver på Vital Water. Det er super spændende at komme rundt til forskellige centre hver dag og møde nye søde mennesker som stiller en masse spændende spørgsmål både omkring produktet Vital Water, men også bare en snak omkring bikinifitness og træning.

I dag står jeg i Fitness World Viby J - kom og få en smagsprøve @cultvitalofficial #vitalisthenewstrong
I dag står jeg i Fitness World Viby J – kom og få en smagsprøve @cultvitalofficial #vitalisthenewstrong
Kan du gætte hvem jeg errr?  @cultvitalofficial #vitalwater #vitalisthenewstrong
Kan du gætte hvem jeg errr?
@cultvitalofficial #vitalwater #vitalisthenewstrong

 

1499608_1540863729505075_7160036816255592407_n

Jeg har været i gang i en uge og har været godt omkring de forskellige centre i Århus og omegn. De næste par uger står blandt andet på tur til Silkeborg, Horsens, Vejle, Viborg, Herning, Aalborg, Frederiskhavn, Kolding, Esbjerg, Middelfart og Odense.

Kig endelig forbi hvis du har lyst til at få en smagsprøve, en snak eller nogle tips og tricks til din træning. Du er også velkommen til at skrive til mig hvis du har nogle spørgsmål :- )


I dag var jeg på sampling i Fitness World i Silkeborg, men inden da, var jeg så heldig at blive tæsket godt og grundigt igennem af Dennis. Dennis er uddannet personlig træner og arbejder i Fitness World i Århus. Han præsenterede mig for nogle super gode øvelser, som er gode for både ben og baller. Helt klart nogle øvelser som jeg vil tage med i min egen træning!

Unavngivet

Du kan faktisk vinde en personlig træning i Fitness World med Dennis, det eneste du skal gøre er at tage et screen shot af dette billede og dele det på din instagram og tag #personligtræningdennisian @dennisiandk

Konkurrencen kører t.o.m torsdag d 12/2-15

Du kan blandt andet finde videoer fra vores træning på hans instagram @dennisiandk

 

Kommentarer

  1. Hejsa Sarah

    Du gør det bare super godt, hvilke kosttilskud bruger du selv i forbindelse med træningen og har du nogle gode tips til en der lige er begyndt at træne?

    Tak for en spændende blog :i

    Hilsen Laura

    1. Tak for din kommentar Laura, det gør mig glad at du følger med på min blog. Jeg kommer snart med et indlæg omkring mine kosttilskud, så følg med her på siden 😉 Ha’ en dejlig dag! – Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.