Træningstips

7 Fitness Atleter du SKAL følge!

Der findes simpelthen så mange smukke og inspirende fitness tøser på de sociale medier, det er næsten helt svært at […]

marts 2015

Sarah Posin

Der findes simpelthen så mange smukke og inspirende fitness tøser på de sociale medier, det er næsten helt svært at finde ud af hvem man skal følge 😀 Jeg kommer her med 4 danske fitness atleter, som jeg synes bidrager med energi og motivation til min træning og fremtidlige mål. Håber også de kan inspirere jer. Tjek dem ud! 😀Unavngivethhh

FIT_BY_NELA 

Waauw! Sikke en form! Nela debutere i Body fitness til septemper. Hendes form er sindsyg! 😀 Jeg glæder mig enormt meget til at se hendes udvikling og tror virkelig hun kommer til at stå rigtig flot. Hendes profil er super inspirerende, da hun jævnligt opdatere med videoer af trænings øvelser, så man kan så inspiration til ens egen træning. Nela bliver coachet af samme coach som jeg, Susse Hougaard, som også er en stor inspiration for mig. Susse og Nela er begyndt at lave en del videoer sammen, hvor man virkelig kan lure teknik og øvelser 🙂  shhs

NATJABARNOVA

Natja har været en stor inspiration for mig lige siden jeg startede med at have Bikinifitness i tanker. Natja er samme højde klasse som jeg, så vi vil sagtens kunne møde hinanden. Natja debuterede i Bikinifitness 2013 og vandt både NC og DM. Hun er lige nu ved at træne op til Loaded, som er her i April. Siden hendes tidligere konkurrencer, er der virkelig sket en del med hendes form og jeg kan næsten ikke vente med at se hvordan hun kommer til at se ud på scenen. Er næsten sikker på at hun snuppe guldet igen! Hold godt øje med hende 😉shhsshsh

NINIGOETHLER

Waaauw.. Nini Gøthler! Hun ér og bliver mit største forbillede indenfor danske bikini piger. Jeg synes simpelthen at hun er indbegræbet af ordet bikini. Hun har den perfekte kvindelige, veltrænet krop. Hun har sine kvindelige former og er altid sund at se på. Jeg følger hende både på hendes Instagram, Facebook og på hendes Blog. Nini er super inspirerende og fuldt ud ærlig med hendes udvikling. Hun opdatere selvom hun ikke er tilfreds eller hvis tingene ikke altid er så lette. Hun er menneskelig og det er bare super dejligt, i et ellers meget overfladisk miljø.

Unavngivet

MSMILLE

Mille Køpke vandt i 2013 Body Fitness. Mille har stået frem og fortalt rigtig mange personlige ting omkring hendes tid efter konkurrencen. Hun er meget fokuseret på at fortælle os omkring tiden efter sådan en konkurrence og hvilke psykiske og fysiske ting man kan støde på. Mille trådt frem og fortalte hendes historie, imens at jeg selv var godt inde i min egen proces. Jeg blev en smule skræmt over det hele og det fik mig til at tænke rigtig meget over, om det overhovedet var det hele værd. Mille fik mig til at tænke godt og grundigt omkring tiden efter og gjorde mig opmærksom på tiden og hvilke psykiske ting man kunne risikere at støde på. Hvis du selv går med en drøm om at stille op, eller allerede har planer om det, så vil jeg helt klart anbefale dig at gå ind og følge Mille og læse de forskellige ting hun har skrevet. Mille har bland andet også en blog som du kan finde HER

sadmfDe her 4 atleter er nogle af dem, som har påvirket mig mest under min rejse og som stadig er med til at motivere og inspirere!

Hvem inspirere jer af danske og udenlandske atleter? Skriv gerne i kommentarfeltet, hvem der inspirer dig allermest?  🙂

Tjek lige de her smukke udenlandske bikini piger! Waauw.. kæmpe motivation!

JANETLAYUG13519_1557802494477865_5280170133344901911_n
DAVILAFERNANDAchristinasf_ifbbpro-03

CHRISTINASF_IFBBPRO

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.