Beauty Skønhed Skønhedstips

De bedste sommerprodukter

Det er ved at være nogle uger siden, vi kom hjem fra vores ferie i Marbella. Nøj.. hvor kunne jeg […]

juli 2018

Sarah Posin

Det er ved at være nogle uger siden, vi kom hjem fra vores ferie i Marbella. Nøj.. hvor kunne jeg godt tage afsted igen, men samtidig er det også super skønt at være hjemme i Danmark -og det gode vejr er jo ikke til at sætte en finger på! Nu hvor vejret egner sig til dig, har jeg valgt at samle et indlæg med mine favoritter indenfor produkter til sommeren. Her er både noget til de svedige armhuler, hvordan man kan få pæne bryn og vipper uden makeup og hvordan du plejer dit hår og det uønsket hår 😉 Kig med her og se hvilke produkter jeg fortrækker..

Til de svedige armhuler..

‘5 days deo’ var jeg ret glad for, da vi var på sommerferie i Marbella. Jeg bruger den stadig, da den virkelig holder på sveden og får armhulerne til at være helt tørre, hele dagen lang. Duften er neutral, så den går ikke ind og forstyrre duftesanserne fra din parfume. Jeg skrev faktisk et tidligere indlæg om hvordan man kan bruge svedblokkeren andre steder på kroppen, hvis du ønsker at holde sveden tilbage.

5 Days deo | Fåes her!

Shampoo & balsam i små rejsestørrelser..

Maria Nila er virkelig et god mærke, når det kommer til shampoo og styling produkter. Jeg ved ikke om jeg tidligere har nævnt det, men deres produkter er veganske og lever virkelig op til kvaliteten! Normalt kommer Maria Nila’s produkter i ret store bøtter og kan derfor fylde ret meget, når man eksempelvis skal ud at rejse. Men her til sommer har de lanceret de her fine små og meget praktiske rejsestørrelser, som både fåes i shampoo, balsam, hårspray, tør shampoo og mange andre varianter. Helt perfekt at rejse med!

Nu hvor jeg pendler en del frem og tilbage til København, så er de her små rejseflasker også helt perfekte, så de ikke fylder hele rejsetasken.

Shampoo & conditioner fra Maria Nila | Fåes her!

Invisidry Shampoo | Fåes her!

Der udover kan jeg fortælle, at dén her tør shampoo virkelig er et hit! Normalt er jeg ikke så meget fan af tør shampoo, da jeg ofte synes det lægger sig som en tung hat på hovedet og håret får en lidt anden struktur. Invisidry shampoo fra Maria Nila giver et meget let strejf af tør shampoo, uden du rigtig fornemme at du har det i og det giver håret rigtig fin fylde og kan tage lidt af det fedtet hår. Jeg er virkelig fan!

Den bedste solbeskyttelse..

Det er faktisk først her på mine “ældre dage” hehe, at jeg egentlig går op i at beskytte min hud imod solens stråler. Førhen har jeg ikke rigtig tænkt så meget over det, da min hud generelt tåler solen ret godt. Men jeg har erfaret, at selvom man har solcreme på, får man altså stadig en rigtig god tan -og i de fleste tilfælde, faktisk en meget pænere farve. Jeg er blevet meget mere bevidst om at passe på min hud, for at den ikke ældes og det er netop her man kan mindske det, ved at beskytte især ansigt, bryst og hals med solfaktor.

Her til sommer har jeg været rigtig glad for Piz Buin solcreme – de laver mange forskellige varianter; sololier, cremer, solcreme på spray og mousse. Den som i ser på billedet her, suger sig lynhurtigt til huden, uden at fedte og så holder den op til flere timer i solen. Der er ikke noget mere træls end en solcreme som bliver ved med at fedte og sandet bare hænger ved.

Jeg har både brugt Piz Buin til ansigtet og kroppen, da den som sagt ikke fedter og man nemt kan lægge makeup ovenpå 🙂

Piz Buin 1 day long sun lotion | Fåes her!

Pæne bryn & lange vipper..

Når man er på ferie, hvor det meste af tiden står på pool og ture ved stranden, kan det være ret belastende at skulle holde styr på makeuppen og hvor den render hen i varmen. Vippeserum og gelé til bryn og vipper, er absolut 2 af mine yndlingsprodukter, som jeg faktisk bruger hele året rundt. Vippe serum får vipperne til at blive naturlig lange og dermed også mere fyldige og mørke -og min elskede lille bryn -og vippe gelé, som får hårene til at sidde hvor de skal. Det er super smart, hvis man gerne vil sætte sine bryn pænt.

Hvis jeg skulle vælge to produkter, at medbringe på en øde ø, så skulle det helt klar været de her to! 😉

Bedste & billigste vippeserum | Fåes her!

Revitalash vippe & bryn gelé | Fåes her!

Close up af min gelé til vipper og øjenbryn. Jeg har haft den her i lidt over et år og bruger den flittigt hver eneste dag. Den giver en virkelig fin og naturlig farve til brynet og hvis du vil have en makeup fri dag, er den super flot på vipperne, for at give dem en lille smule farve og buk. Den er vandfast, så du kan bade i poolen og træne, uden at dine bryn forsinder 🙂

Til de glatte ben..

Uuuuh.. det her glæder jeg mig til! Jeg har netop lige modtaget det her voks apparat til hårfjerning og tænker at skulle teste det en af dagene, når mine hår har fået den rette længde til at hive dem af. Jeg har selv benyttet mig af voksbehandlinger i flere år. Nok 8-9 år vil jeg tro. Selvom det gør ondt i momentet, så er det virkelig det værd!

Når først man er blevet vokset, skal man ikke bekymre sig om det i 3-4 uger – og jo flere gange du bliver vokset, jo færre hår kommer der også med tiden.

Der er en del som har den forstilling om, at hårene vokser stride ud, men det gør de altså ikke. Der kommer blot færre hår med tiden, fordi man jo gang på gang fjerner hårsækkene og hiver hele håret med ud – så når der vokser et nyt hår ud, vokser det blødt ud igen.

Jeg kan virkelig anbefale voksbehandling og jeg glæder mig meget til at prøve det i hjemmebrug! Der kommer et indlæg og måske en lille ‘how to do’ video senere, hvis det såvel kan lade sig gøre, at lave på en præsentabel måde 😉

Pearl wax voks til hjemmebrug Fåes her!

Her var lidt af mine yndlings sommerprodukter. Hvilke produkter bruger du mest? og har du nogle gode tips til, hvordan man bliver smække lækker her i sommervarmen? Smid endelig en kommentar i feltet under indlægget 🙂

Ellers må i have en dejlig dag, i det skønne vejr!

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.