Stil og Inspiration

De hvide sneaks fra Instagram..

Vi er netop hjemvendt fra vores tur til New York og nu skal jeg igang med at samle de fedeste […]

april 2019

Sarah Posin

Vi er netop hjemvendt fra vores tur til New York og nu skal jeg igang med at samle de fedeste steder og instagram-vendlige spisesteder i en lille New York’er guide – en del af jer har nemlig spurgt indtil hvilke steder vi har været og hvad jeg kan anbefale, så det skal i selvfølgelig have!

Først kommer her et indlæg om mine nye hvide (lidt chunky) sneakers, som jeg har gået New York tyndt i. En del af jer har kommenteret til billederne på min instagram.

Link: Find Alexander Mcqeen ‘look a like’ sneaks her

Jeg har fået et hav af beskeder om, hvor skoen er fra og det kan jeg godt forstå, for de er også hammer fede! Jeg har selv kigget på modellen i 100 år, men synes det var ret mange penge at give, for et par hvide sneakers. Men nu har jeg altså købt dem og er allerede SÅ glad for dem.

LÆS OGSÅ: 5 af mine bedste beauty tips!

Vi har gået lidt over 90 km. på vores tur til New York. Det er virkelig sjælden, at jeg kan hoppe i et par helt nye, stive sko og bare gå derud af, uden at få vabler eller gnave mærker. Heldigvis var det ikke tilfældet her!

Link: Find Alexander Mcqeen ‘look a like’ sneaks her

De hvide sneakers er fra Alexander Mcqeen og er købt på Mytheresa.com. Hold på hat og briller – skoen koster 2.900 kr. så ikke flere sko lige foreløbig 😉

Link: ‘Look a linke’ Alexander Mcqeen hvide sneakers

Jeg bruger normalt en 38, men i Alexander Mcqeen har jeg købt en 37,5. Den model jeg har, er hvid læder, med sort ruskind på bagsiden – modellen fåes i mange fine farver. 

LÆS OGSÅ: Hvide chunky sneakers på budget

Det er et par ret dyre sko og mange vil sikkert synes det er helt tåbeligt, at bruge så mange penge på et par hvide sneakers. Derfor har jeg fundet en nærmest tro kopi, som også fåes med enten hvid eller sort hæl. Du kan finde dem i linket her!

Jeg tænker selv at købe et par, her til festivalsæsonen, da de kun koster 279 kr. Så er man fri for at tænke for meget over om de går i stykker eller bliver beskidte.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.