Stil og Inspiration

De lange sorte støvler..

Hej piger! Igår smed jeg en story op på min instagram profil, hvor jeg fik en del henvendelser på mine […]

november 2018

Sarah Posin

Hej piger! Igår smed jeg en story op på min instagram profil, hvor jeg fik en del henvendelser på mine nye lange over knee støvler. Jeg har forsøgt at svare jer alle, men som jeg også skrev, er de lange støvler desværre udsolgt online, men jeg ved ikke om de fortsat kan findes i butikken.

Mine lange over knee støvler er fra ZARA og er købt i butikken, i København. Du kan finde dem på billede nr. 3, med et link til støvlen. Skriv dig evt. op på venteliste, så får du besked når varen er tilbage på lager igen.☺️

Da de er udsolgt tænkte jeg, at jeg lige vil dele nogle af de støvler, som også var på min liste over lange sorte støvler – her er både støvler med og uden høj hæl. Jeg var selv ved at købe nr. 5 og overvejer den stadig meget, da den har en fin tyk hæl, uden at være for høj. Jeg nåede dog imellemtiden at finde den flade støvle i ZARA, så jeg endte med at købe den på stedet.

Her er andre lækre over knee støvler, som jeg havde på min liste. De er alle ret budgetvenlige..

Reklame link

1. HER | 2. HER | 3. HER 

4. HER | 5. HER | 6. HER 

7. HER | 8. HER | 9. HER 

 

De lange over knee støvler er virkelig blevet in igen og jeg mener faktisk, at jeg har et par old gamle støvler, som ligger et sted i kælderen – må lige få dem fisket op en af dagene!

Jeg elsker de her støvler og synes det ser super fedt ud. Enten med et par strømpebukser eller stramme bukser indenunder. Hvis man vælger en lang støvle med hæl, kan man jo vælge at dress den lidt ned, enten med en stor strik eller lange stramme bukser, så det ikke bliver alt for dirty flirty, som de lange støvler hurtigt kan blive.

Udover at de er ret fine, så varmer de også lidt ekstra her i kulden og egner sig rigtig godt til både efterår og vinter. Tjek evt. de forskellige links ud, da der gemmer sig et hav af andre pæne støvler! ❤️

Rigtig god weekend!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.