Stil og Inspiration

De små detaljer i køkken & badeværelse..

Jeg elsker at kræse om de små detaljer i hjemmet, og selvom Frederik til tider synes det er lidt fjollet, […]

december 2019

Sarah Posin

Jeg elsker at kræse om de små detaljer i hjemmet, og selvom Frederik til tider synes det er lidt fjollet, med sæber og duftepinde i bestemte mærker, så skaber det altså bare en helt speciel hygge.

Inspiration til køkken..

I vores køkken, har jeg sat to sæber fra Meraki. En håndsæbe og en opvaskesæbe. Jeg synes det er meget rart, at have mulighed for at kunne bruge begge dele, når man står i køkkenet eller blot har brug for at vaske sine hænder, før eller efter madlavning.

| Link |
Meraki Opvaskesæbe | Meraki håndsæbe

Sæberne fra Meraki giver et rigtig fint udtryk, i deres fine sæbeholdere, som kommer i mange forskellige farver og dufte. Udover det fine udtryk, som flaskerne har, så dufter de helt fantastisk. Og efterlader både hænderne bløde og opvasken bliver hurtigt rent, med en dejlig duft i hele hytten. ☺️

Udforsk: Se alle produkter fra Meraki

En ting som jeg altid har hadet, er synet af min opvaskebørste. Den ligger altid og flyder i vasken og det er ofte svært, at finde en, som er okay pæne i farven.

Meraki opvaskebørste er lavet i det fineste træ, med sorte børstehår. Og udover det, så er den helt fantastisk at bruge, da selve børsten er rund.

En anden lækker ting ved opvaskebørsten, er den lille lædersnor, som sidder på skaftet, som gør det nemt at hænge børsten, på enten sæbebeholderne eller vandhanen. Helt perfekt til mit OCD!

| Link |
Meraki opvaskebørste

Inspiration til badeværelse..

På vores badeværelse, er har jeg valgt de lyse beholdere fra serien ‘Meraki Silky Mist’.

Jeg elsker duften på denne serie, da den er meget mild i det. Og så synes jeg det er super rart, at kunne byde gæster på lidt håndcreme, eller bare selv være let tilgængelig til en, hvis man har brug for lidt smørrelse til hænderne. ☺️

| Link |
Meraki Silky Mist Håndsæbe | Meraki Silky Mist håndcreme

Udover de fine sæbebeholdere som Meraki laver, så kan man også finde de lækreste duftelyst, samt de her duftpinde, som jeg også har placeret på badeværelset. Det giver en dejlig, frisk duft til hele rummet. ☺️

Jeg har dekoreret min diffuser fra Meraki, med et par tørret siv (eller hvad det er )

De har stået i et par dage, i duftvandet og har trukket en del til sig. Så nu dufter det hele så fint og friskt!

| Link |
Duftpinde fra Meraki

Meraki laver nogle super fine ting, som dekorerer så pænt i hjemmet. I vores bad har vi bla. sat vægophæng op, som også er fra mærket Meraki.

Udforsk: Se alle produkter fra Meraki

Sæbeholderne kommer både i sølv, sort og messing. Og her kan man enten købe påfyldnings-sæbebeholder, eller de fine shampoo og body wash fra Meraki, som også vil være så fine at have hængende på væggen.

Jeg synes det giver et rigtig fint ‘Hotel stemning’, og så er man fri for at have forskellige sæbedunke, til at flyde rundt i badet. ☺️

Er du også vild med de forskellige produkter fra Meraki? Så kan du finde en masse fine produkter, i linket her!

Har du mon andre sjove tiltag til indretning af badeværelse og køkken, så må du endelig skrive en kommentar i feltet ☺️Tak fordi i kiggede med!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.