Blandet

Den perfekte julegave til ham..

Hvorfor er det altid så skide hamrende svært at finde på gaver til han kønnet? Jeg er altid i vildrede […]

januar 1970

Sarah Posin

Hvorfor er det altid så skide hamrende svært at finde på gaver til han kønnet? Jeg er altid i vildrede når det gælder julegaver til min far og kæreste? Hvorfor så svært? Når det kommer til min mor og veninder, så er den der med det samme – man kan næsten altid finde en lækker creme, makeup eller et eller andet som kan bruges..

Hvilke gaveideer har du til “ham”? Jeg har prøvet at samle lidt ting her, hvad tænker i om dem? Smid endelig forslag til andre gaveideer i kommentarfeltet..

(billede)

1.En gave et en oplevelse.. Se hvilke her

2.Billet til koncert, festival eller standup

3.Personlig pleje til skæg.. se udvalget her 

4. Powerbank

5. Høretelefoner her

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.