Beauty Hudpleje Skønhedstips

Den perfekte veninde gave

Synes altid jeg er lidt i vildrede, nå jeg er inviteret til fødselsdag hos en veninde eller til et eller […]

oktober 2015

Sarah Posin

Synes altid jeg er lidt i vildrede, nå jeg er inviteret til fødselsdag hos en veninde eller til et eller andet arrangement, hvor det forventetes at man kommer med en lille værtindegave. Kender du det? Hvem elsker  ikke lidt selvforkælelse og så ligger den endda til en fornuftig su venlig værtindegave. Du har helt sikkert støt på den her Konjac svamp? eller måske du kender en som har en? 😉 Tro det eller ej, den her lille fætter hjælper mig til at holde min hud ren og allerede efter at have brug den et par dage, kan man tydeligt se hvordan huden bliver pænere og urenheder forsvinder. Jeg har efterhånden givet et par veninder den i gave, netop fordi jeg selv er så glad for den 

iuejbwlkSe nu lige et fint lille gavesæt – som en lille bonus medfølger der nemlig en ekstra svamp til kroppen, som let kan hænges på en krog i badeværelset.


ghbsrh yfgbjd Svamp fåes i alverdens farver, alt efter hvilken hudtype man har – både i gaveæsken her, enkeltvis eller endda til kæresten derhjemme 

Har du en endnu bedre gaveforslag, til en su venlig værtindegave?  Så hit gerne med din kommentar i feltet herunder. Ha’ en dejlig aften!

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.