Beauty Hudpleje Skønhedstips

Den ultimative fugtkur, til den sprøde sommerhud

Det kan være lidt svært at finde ud af hvilke produkter der helt præcis fungerer bedst til ens hudtype og […]

august 2018

Sarah Posin

Det kan være lidt svært at finde ud af hvilke produkter der helt præcis fungerer bedst til ens hudtype og man kan have det lidt med, at holde sig til de vante produkter, fordi det er det man er vant til. Det er skam også helt perfekt, hvis det er det som fungerer. Heldigvis får jeg testet en hulens masse forskellige produkter, i forbindelse med mit arbejde og nogle gange får man virkelig fundet sig nogle favoritter og nogle dyre vaner 😉

Jeg skal selvfølgelig tippe jer, når der er nogle produkter, som virkelig sparker r*v

Læs også: De bedste skønhedsprodukter til sommeren 

 

Vitamin Boost serum fra Ecooking har været en af mine favorit produkter til ansigtet og jeg har netop lige bestilt en ny, da den gamle var løbet tør. Jeg er blevet ret glad for Ecooking, da de først og fremmest indholder naturlige produkter og man ret faktisk kan mærke effekten på kort tid.

Ansigtolien bruger jeg egentlig som min dagcreme, da den giver en virkelig lækker glød, uden at fedte (selvom det ganske rigtigt er en olie) Man kan nemt påføre makeuppen direkte efter og huden bliver lækker silkeblød!

Indholder af-links: Ecooking lermaske | Ecooking Vitamin boost | Ecooking dagcreme

 

Noget af det som vi har allermest brug for her i de varme dage, hvor solen rigtig får lov til at svitse vores hud af, er fugt. Fugt, fugt og fugt! 🙂

En af de måder jeg får tilføjet ekstra fugt, er ved min eeeelskede Lermaske, som også er fra mærket Ecooking. Min veninde har netop selv lige investeret i en og jeg fik så sent som i går en snap af hende, hvor hun fint var igang med at bruge den. Hun havde også hørt godt om mærket fra en af hendes kosmetolog veninder, så der må altså være lidt om snakken.

 

Læs også: Naturbørsten der plejer dit hår 

 

Ecooking Lermaske tilføjer enormt meget fugt og man kan virkelig se, hvordan ansigtet får en helt ny glød. Så er du på udkig efter et produkt som kan tilføje mere fugt til ansigtet, så kan jeg helt klar anbefale lermasken fra Ecooking 🙂

Hvilke produkter har du god erfaring med? Smid gerne dine favoritter i kommentarfeltet <3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.