Beauty Hudpleje Skønhedstips

Derfor skal du vælge den oliefrie..

Som i ved, er jeg kæmpe fan og ikke mindst dybt afhængig af vippeserum og har flere gange lave forskellige […]

september 2018

Sarah Posin

Som i ved, er jeg kæmpe fan og ikke mindst dybt afhængig af vippeserum og har flere gange lave forskellige anbefalinger her på bloggen. De dyre dråber virker og giver et tydeligt resultat på kun 3-4 uger. Desværre har jeg fået et par beskeder, fra piger som ikke har haft en nær så god oplevelse og ikke har fået de forventede resultater. Men det har jeg faktisk et svar på hvorfor…

 

LÆS OGSÅ: Her er den bedste vippeserum til lange naturlige øjenvipper 

 

Det er nemlig ikke helt ligemeget hvilken makeup fjerner du bruger, hvis du er igang med at bruge vippeserum. For at få det bedste resultat, er det nemlig meget vigtigt, at din makeup fjerner ikke indholder olie – olien går nemlig ind og danne en form for hinde, som forhindre serumproduktet i at aktivere håretsvækst -og dermed få lange naturlige vipper som produktet lover.

 | Rekalme link |

Clinique 2-1 Cleansing Micellar Gel

 

Det er så ærgerligt for dem af jer, som ikke har været klar over dette og brugt penge på de dyre dråber.

Derfor vil jeg i indlægget her, komme med et par forslag til to virkelig gode makeupfjerner, som ikke indholder olie. Jeg har selv brugt dem begge i forbindelse med at jeg har anvendt vippeserum -og har desuden brugt dem som både øjenmakeupfjerner OG rens til huden.

Personligt kan jeg godt lide når tingene har flere funktioner, så man ikke skal købe sig fattig i alverden produkter. 😉

 

Clinique

Jeg har for nyligt bestilt denne oliefri makeupfjerner fra Clinique – jeg er ikke helt klar over om den egentlig er ny på markedet? Men jeg synes ikke jeg har set den før nu. Jeg stod netop og manglede en god makeupfjerner, som kan bruges i forbindelse min vippeserum, men også kan bruges til både øjenmakeupfjerner OG til huden. Jeg er pt. ved at bruge vippeserum fra Iglow  (Se mine nyeste før og efter billeder her) Så derfor var det også vigtigt, at bestille en som ikke indholder olie.

Som sagt er det super vigtigt at finde en makeupfjerner som ikke indholder olie, da det kan gå ind og forhindre serumproduktet i at virke. Jeg har altid hørt godt om Clinique’s produkter og tænkte derfor at dette måtte være helt perfekt – derudover er prisen også ret fornuftig.Vigtigt! 😉

Produktet her er en 2 i 1 rens og det gør det bare super praktisk at have med at gøre. Den efterlader huden fin og afrenset, uden at tørre ind og så er den ret praktisk at medbringe når man rejser meget frem og tilbage, som jeg gør lige pt. 😀

 

Balance me

Balance me‘ er også et af mine favorit produkter indenfor makeup fjerner. Den er lidt mere cremet end Clinique, som er mere en vandbaseret makeupfjerner. Jeg har tidligere anbefalet Balance me, som i kan se i mit tidligere indlæg her. Den har jeg også brugt en del gange, i forbindelse med vippeserum, så den ved jeg, at man snildt kan bruge uden at risikere noget.

Desuden er Balance Me ret lækker som makeupfjerner på huden og hjælper også for urenheder, hvis man mangler et godt renseproduktet som egner sig til akne eller lettere udbrud.

 

Kender i til andre produkter som ikke indholder olie? Så lad mig endelig høre fra jer! 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.