Blandet Skønhed

Et lille mirakel, til sund vinterhud!

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.dk, som jeg ofte tester produkter fra. Det er ikke hvergang, at et produkt […]

februar 2017

Sarah Posin

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.dk, som jeg ofte tester produkter fra. Det er ikke hvergang, at et produkt har fortjent en plads på bloggen, men det har produktet her og det er der en helt speciel grund til…

Jeg har en stor “fetish” eller hvad man siger, for alt hudpleje, makeup osv. ligesom jeg tro vi fleste piger har  Hva’ gør vi ikke for at se godt ud!

Den her lille bøtte ser (undskyld mig) røv kedelig ud! Men er faktisk gået hen og blevet et af mine yndlings-hudprodukter. Jeg har døjet med min hud længe og har derfor egentlig altid undgået ansigtsprodukter tilsat olie, da det overhovedet ikke gør noget godt for min hud og jeg absolut ikke har et ønske om, at rende rundt med et shiny-face.

Olien hér er seriøst blevet et af mine yndlingsprodukter og den kan virkelig anbefales! Hvad den helt præcis gør, er faktisk lidt svært for mig at beskrive.. Da det nok er meget følelsen i huden, men jeg synes også at min hud er meget sundere og glødende at se på.

Faktisk blev jeg bekræftet lidt i det forleden, hvor jeg lå og halv-sov – og Micky så kommenter hvor flot han synes min hud ser ud? Og det skal lige siges, at han absolut ingenting ved, hvilke produkter jeg bruger og ikke bruger. (udover at han synes at jeg har for mange)

Ansigtscreme: Dermaogica Active Moist | Olie: Dermalogica phyto replenish oil

Jeg bruger ca. 3 dråber både morgen og aften, inden sengetid. Den kan både bruges alene eller blandes i din dagcreme, det er lidt hvad man fortrækker.

Faktisk kan du påfører olien i ansigtet, inden du lægger pudder eller makeup – helt unden at det fedter eller laver klatter. Personligt hader jeg selv ansigtsprodukter, hvor jeg skal vente indtil det er tørret ind.

Ansigtcremen jeg bruger lige pt. er faktisk fra samme mærke – Dermalogica (Active Moist). Den er især god, hvis du ønsker en mere mat hud, uden at fedte. Den er frisk i duften, lidt mentol agtig – ret lækkert om morgnen hehe 

Nå.. det var lidt ansigt-creme-halløj-snak. Tak fordi i kiggede med ❤

Hvilke ansigtsprodukter bruger du i hverdagen? og er der nogen du absolut ikke kan undvære?

Sponsoreret

Kommentarer

 1. Hej Sarah,
  Først – tusind tak for at være en kæmpe inspiration for mig!

  Jeg har et spørgsmål – hvilke mærker bruger du i hudpleje? Jeg synes det er en vildrede at finde rundt i, men din hud er bare så flot, så håber at kunne få øjnene op for nogle gode produkter hos dig 🙂

  1. Hej Nina <3
   Tusinde tak for din alt for søde besked, det gør mig så glad at høre! Tak fordi du følger med!

   Tak, jeg har faktisk ikke altid haft så pæn en hud, så det er dejligt at du synes den ser fin ud 🙂 I forbindelse med bloggen her, kommer jeg virkelig ind på mange forskellige produkter - nogen bedre end andre. Men et af de hudprodukter som jeg kan anbefale, er faktisk de to produkter som du har kommenteret til her. Cremen er helt fantastisk og jeg kan godt lide når huden ikke bliver for fedtet. Olien var jeg SÅ glad for og den fik min hud til at se så flot og sund ud, at min eks kæreste faktisk kommenterede det 😀
   Desværre har jeg ikke mere olie tilbage, da det blot var en lille sample jeg havde (på billedet kan du se den også er ret lille)

   Hvis du har brug for en mega mega god rensecreme (makeupsfjerne) så kan jeg anbefale ‘Balance me’ (https://sarahposin.com/makeup-fjerner/) Det er det bedste rense produkt jeg har prøvet! 🙂

   Håber du kan bruge det lidt, ellers må du endelig skrive igen!
   Ha’ en dejlig dag

   Kh Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.