Blandet Skønhed

En lille opkvikker til trætte mandags øjne

(Sponsoreret, efter eget valg) Jeg hader sorte render under øjnene og jeg har længe manglet et eller andet som kunne […]

august 2017

Sarah Posin

(Sponsoreret, efter eget valg) Jeg hader sorte render under øjnene og jeg har længe manglet et eller andet som kunne friske mine trætte morgenøjne lidt op. Istedet for at klaske agurker og diverse ting på øjnene, har jeg anskaffet mig denne lille fætter her – Stress Positive Eye Lift fra Dermalogica.

En lille nem og praktisk tube at have med i tasken eller hvis man er på farten.. 

Stress Positive Eye Lift fra Dermalogica |

Som man kan se på billedet, har tuben en lille metal hætte, som køler så dejligt når man påfører cremen under øjnene. Man føler nærmest helt at den frisker op i det man påfører den.

Jeg er faktisk gået en og blevet en ret troværdig bruger af Dermalogica, efter jeg prøvede et par andre produkter fra samme mærke (se tidligere indlæg her) Her fandt jeg virkelighed ud af, hvor effektive deres produkter egentlig var -og derfor er jeg virkelig positiv overfor andre produkter fra mærket, så nu går vi all in på væk med sorte rander, poser og trætte øjne! 

Hvilke fif har du til trætte øjne?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.