Derma3

Dermaroller til strækmærker på kroppen

(Reklame) I har måske også set de her kendte dermaroller på de sociale medier? Jeg har i hvert fald set en del videoer og set en del professionelle behandlinger med dermaroller. Nu har jeg selv anskaffet mig to roller og nu vil jeg simpelthen prøve dem af, for at se om de virkelig er så gode som folk giver udtryk for! 😊

Faktisk troede jeg at dermaroller kun var beregnet til ansigtet, men de kan såvel bruges på kroppen, hvis du har ar, ujævnheder eller strækmærker som du ønsker at reducere. Den på  kroppen er jeg specielt spændt på at afprøve!

Find dermaroller her – 0.5 mm mikronåle | 2.0 mikronåle 

De her 2 dermaroller er fra Billigvoks.dk og er fra mærket UNIQ, den ene dermarolle er til ansigtet og har 0.5 mm mikronåle (kan findes her) – den vil jeg bruge i ansigtet, til kinder, hage og pande. Hvor den anden rolle rammer dybere i huden, da den har 2.0 mm mikronåle (kan findes her) – den har jeg planer om at bruge på siden af mine baller, hvor jeg har en del små strækmærker. Tænk engang hvis dermarollen kunne udligne dem, OMG! 😍

Jeg har selvfølgelig allerede taget før billeder, da man ofte kan stirre sig lidt blind på resultatet, så når jeg har brugt dermarollerne i lidt tid, lover jeg lige at give en lille opdatering her på bloggen! ☺

Har du erfaringer med de her populære dermaroller? Du kan finde dem begge roller i linket her HERThis Post Has 4 Comments

  1. Pingback: Strækmærker - Mine bedste råd: Sådan kommer du af med dem

  2. Pingback: Dermaroller til ansigt & krop » Disse produkter bruger jeg til behandlingen

  3. Sarah Posin

    Hahah 😀 Det er jo det! Man skal lide lidt for skønheden hehe.
    Jeg glæder mig til at se forskellen.. men så er det nok godt nok med den “milde” dermarolle til ansigtet og den anden til kroppen. Hvad renser du din dermarolle i? 🙂

  4. Lise/walkinrunout

    spændende! – jeg har erfaring med dermaroller til ansigtet, dok kun på 0,2mm… men det er gode erfaringer – jeg synes huden er blevet meget mere jævn og pæn… Selvom jeg har rullet noget tid nu, synes jeg stadig at det gør ondt i panden og over læberne ha ha… står hver gang og tænker… come on… det virker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.