Cover 2

Dét her er det nye!

Som i sikkert har bemærket har Cult lanceret de her fine produkter, i forskellige smage og farver. Jeg har modtaget en del beskeder omkring hvad de her produkter egentlig kan og hvad de indholder – det skal i få svar på nu.. 😋

Cult har netop udgivet 4 splinter nye smagsvarianter og det smarte ved det hele er at der netop er et produkt til inden, under og efter din træning. 👌 Produkterne passer perfekt til de produkter jeg normalt ellers plejer at bruge, som pre workout inden, Bcaa under og protein shake efter.

Nå.. nok om det, jeg vil hurtigt opremse hvad produkterner bruges til og hvad de indholder. Her er alle fire smagsvarianter ✌️

156460_1683686195222827_1676983440344620984_n

Untitled-1

Inden træning – Cult Raw Energi

Hvad bruger jeg det til?

Det her er nok et af mine absolut yndlings produkter 😌 Om så det er i forbindelse med træning, på en træt dag eller som en bette snack i løbet af dagen. Som i sikkert har bemærket er jeg lidt af en sukkerfri gris, så jeg vælger for det meste altid min Cult raw energi i sugar free, men den fås i begge varianter og endda også i andre smagsvarianter såsom hyldeblomst 😜

Hvorfor bruger jeg det? 

Fordi det netop giver mig hurtig energi inden f.eks træning eller andre anledninger hvor jeg har brug for lidt ekstra energi. Førhen har jeg prøvet alverdens forskellige pre-workout, men det giver mig en lidt anden energi og rastløshed, som jeg netop ikke føler jeg får ved en energidrik som denne. Jeg kan sagtens finde på at smutte forbi supermarkedet inden træning, for lige at få lidt ekstra energi til træningen 😛

Hvad indholder produktet?

Produktet indholder 32 mg koffein per 100 ml, dåsen fås måde i 330 ml og 500 ml, 5 kcal per 100 ml, kan fås i flere smagsvarianter, med og uden sukker og så er den her bandit uden aspartame 👌

12924323_1692886850969428_8069584097600914788_n

 

Untitled-1

Under træning – Cult Isotonic

Hvad bruger jeg det til?

Jeg er allerede helt pjattet med den her 😛 Produktet har samme funktion som BCAA og hvad vi ellers kender af produkter til under træning. Fordelen ved produktet her, er at der ingen brus er i og smagen er virkelig lækker og frisk. En anden lille ting er at selve flasken er lille og praktisk at have med under træning 😝

Hvorfor bruger jeg det? 

Under træning kan det være en fordel af drikke et produkt som opretholder væskebalancen, da man mister væske og mineraler (salte) under en hård og svedig træning. Når vi kun drikker vand får vi stadig ikke de mineraler som kroppen har brug for, derfor kan Cult Isotonic hjælpe med at opretholde væskebalancen stabil og så du hermed får en bedre udholdenhed under din træning.

Der er ingen brus i produktet, så det ligger ikke og fylder og skummer i maven 😅 Jeg er personligt selv helt tosset med Lemon smagen!

Hvad indholder produktet?

Cult Isotonic fås både i Lemon & Orange smag 👌 Flasken indholder 330 ml, 59 kcal per flaske og består af 7 forskellige vitaminer.

12809675_907864052660285_7174678815287429454_n

12494722_1692884370969676_507665939035743809_n

Untitled-1

Efter træning – Cult Protein

Hvad bruger jeg det til?

Vi ved efterhånden alle at det er super vigtigt med en proteinrig kost og at protein efter træning især kan være en fordel. Cult protein er et produkt som er beregnet til efter træning, men kan også sagtens bruges i løbet af dagen som et proteinrigt mellemmåltid. Ofte hvis jeg er på farten og ikke lige har mulighed for at have kylling eller andet med, så er det bare super praktisk med protein vanden her og så kan man jo supplere med lidt grøntsager, nødder eller riskiks ved siden af 😜 Så har man jo lige det et måltid skal indebære.

Hvorfor bruger jeg det? 

Jeg får protein til alle mine måltider, da det mætter og er en vigtig del af kroppens egen byggesten. Efter min træning får jeg altid lidt proteiner enten i form af produktet her eller et måltid. Det er altid en fordel at få protein efter en hård træning, da man under træning nedbryder muskelfibrene og derfor har brug for de ekstra proteiner (også kaldet aminosyrer) for at genopbygge muskelfibrene. Jeg har i perioder trænet uden protein efter mine træninger, da jeg i nogle tilfælde ikke lige har haft noget og tro det eller ej, så kan der altså godt mærkes forskel på ømhed og restitution.

Hvad indholder produktet?

Produktet indholder 20 gram protein per flaske, 26 kcal per 100 ml. Produktet er laktose, gluten og sukkerfri 💪 Fås både med Acaí og Mandarin smag!

 

12814806_1683686218556158_4998340703374893261_n

Untitled-1

Har du lyst til at se mere om de her lækre produkter, kan du følge Cult på facebook og instagram, hvor du bla. også kan finde en masse trænings videoer med mine yndlings øvelser ✊ Her er en af videoerne, men min favorit maveøvelse på en bold, super simpelt og alle kan være med. Tjek den ud og hop ind og find et hav af flere videoer ✌️ i linket >>her

 

Hvilke tilskud får du i forbindelse med træning?underskrift til bloggen 3

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Cult.com This Post Has 3 Comments

  1. Sarah Posin

    Sådan Adrian! 😀 De er også super lækre!

  2. Adrian

    Jeg drikker ikke noget andet, men Cult Protein & Isotonic

  3. Pingback: Konkurrence: Vind 4 kasser Cult Protein & Isotonic ➔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.