Beauty Hårpleje Skønhed Skønhedstips

Det perfekte rejse kit!

Nu er kufferten så småt pakket og klar til en uges ferie i det spanske. Sjovt nok kommer jeg altid […]

juni 2018

Sarah Posin

Nu er kufferten så småt pakket og klar til en uges ferie i det spanske. Sjovt nok kommer jeg altid til at pakke alt alt for meget med, kender i det? 🙂 Heldigvis har jeg anskaffet mig de fineste små rejsestørrelser fra Maria Nila, som ikke fylder særlig meget i toilettasken. Selvom vores hotel sikkert har shampoo, balsam og bodylotion, så kan jeg egentlig bedst lide at medbringe mit eget, så jeg er sikker på at det er nogle ordentlige produkter jeg vasker mit hår i.

Se lige de her fine Maria Nila produkter! Helt perfekt til rejsen, festival eller hvad turen bringer på. De fåes til alle hårtyper, selv en silver shampoo, hvis man er til den slag.

Jeg har valgt at pakke shampoo og conditioner fra Maria Nila True Soft, som nok er de produkter som passer mest til min hårtype. Derudover har jeg pakket en fin lille hårspray til at lægge de små irriterende fimmerhår, en styling mousse til at kramme krøllerne frem og til sidst en tørshampoo, som eftersigende skulle være ret fantastisk! Er de ikke bare super fine i de små rejsestørrelser? 🙂

| Maria Nila True Soft shampoo |  Maria Nila True Soft conditioner |

Maria Nila Extreme Spray |

| Maria Nila Styling Mousse |

| Maria Nila Invisidry Shampoo |

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.