Begivenheder Blandet Hverdag & velvære Skønhed

Detox Behandling : Kom af med dine affaldsstoffer

I sidste uge var jeg på besøg hos Bodycool, hvor jeg tidligere har prøve deres fedtfrysnings maskine. Denne gang skulle […]

oktober 2015

Sarah Posin

I sidste uge var jeg på besøg hos Bodycool, hvor jeg tidligere har prøve deres fedtfrysnings maskine. Denne gang skulle vi selvfølgelig kigge på resultat af den forrige behandling, men også afprøve en helt ny behandling.11760081_1611563142435133_8463569674102516058_n

På billedet ovenover, ser i hvordan en fedtfrysnings behandling ser ud. Da jeg kom til Louise fortalt hun mig på forhånd, at det sagtens kunne være at jeg ikke fik nogle synlige resultater ved behandlingen, men jeg ville nu gerne prøve alligevel  Vi sammenlignede mine før og efter billeder og vi kunne ikke rigtig se den store forskel, udover at min hud så mere stram ud og centimetermålene var blevet en lille bitte smule mindre, men ikke noget at råbe hurra for  Maskinen her er mest effektiv hvis man f.eks har født og har lidt hud som skal strammes eller fedtdepoter som man har svært ved at komme af med og her skal der arbejdes med et par behandlinger på samme område. Måske resultatet ville blive bedre, hvis jeg fik en behandling mere. Er du lidt nysgerrig for det her fedtfrysning, så kan du læse mit tidligere indæg ‘Frys fedtet væk’

wrap 3

Ny behandling – ny uniform hehe. Man ligner lidt en mumie, men tro det eller ej – den her forklædning fik mig til at tabe 19 cm. på en time.

Hvordan? Det der egentlig er formålet ved denne behandling, er at den fjerner en masse affaldsstoffer fra kroppen og samtidlig strammer huden og gør den blød og lækker. Det er faktisk lidt a la en ansigtsmaske, her er det bare hele kroppen på én gang Sjovt nok havde jeg to røde knopper på min ryg, som efter behandlingen var blevet meget flottere.

ruller

Det forgår således at de her ruller bliver varmet op i vand og ler. Dernæst bliver du simpelthen rullet ind i dem, fra top til tå og så får du et slags regntøj udover, så skal du ellers ligge under en opvarmet dyne og svede i 1 time. Hold nu op, hvor kan jeg love dig for at jeg svedte Det var en smule stramt, varmt og til tider liiidt ubehageligt, da rullerne jo er strammet godt rundt om kroppen, men det var ikke ens betydning med at jeg ikke lige nappede mig en lille lur alligevel hehe.

plakat

Som plakaten siger.. Man vil som minimum tabe 15 cm ved første behandling og hvis ikke, ja så får man pengene retur. Se nu lige engang mine mål i skemaet her – 19,4 cm over hele kroppen, det er da lidt vildt at tænke på. I de efterfølgende 3 dage efter behandlingen, er det vigtigt at drikke rigeligt med væske og her kan man faktisk smide yderligere nogle mål. Behandlingen holder i ca. 30 dage og kunne sagtens være sådan en behandling jeg ville få en gang hver 2 måned eller ved særlige begivenheder. F.eks hvis man skulle en tur på bikini ferie eller til fest i en stram kjole, men egentlig kan jeg også godt bare lide tanken om at få renset ud i affaldsstofferne  de ekstra mål er vel bare en ekstra bonus. Målligge ned

Her kommer en hurtig opremsning af hvad behandlingen gør:

✔ Du taber min. 15 cm på hele kroppen

✔ Udskiller affaldsstoffer

✔ Hjælper imod urenhud

✔ Giver fugt til huden

✔ Videnskabeligt bevist

Hvad tænker du om behandlingen her? Hop evt. ind forbi Bodycool.dk hvis du ønsker at høre mere om de forskellige behandlinger.

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.