Beauty Hudpleje

Detox bubble mask: En anderledes ansigtsmaske

I har helt sikkert stødt på denne sjove bubble maske på de sociale medier, eller også har i set, at […]

januar 2019

Sarah Posin

I har helt sikkert stødt på denne sjove bubble maske på de sociale medier, eller også har i set, at jeg førhen selv har delt billeder på min instagram profil, hvor jeg har denne sjove ansigtsmaske på. Jeg har i hvertfald fået en del efterspørgelse på den, så her får i den..

 

LÆS OGSÅ: Hvorfor man skal vælge sin shampoo med omhu

 

Den her ‘bubble mask’  er altså ret sjov! Man kommer virkelig til at ligne et eller andet, som kunne medvirke i en Shrek filmen! Det er lidt forskellige hvormeget den vælger at skumme, fra person til person – jeg tænker lidt det har noget at gøre med, hvor meget fugt huden har brug for. Så ved dem hvor den skummer ekstra meget op, har måske ekstra meget gavn af den.

Hos mig skummer den helt normalt, men man kan sagtens se, på mit før og efterbilledet, hvordan den har lagt sig som et kæmpe skumlag på mit ansigt. Det føles sjovt, lidt vådt, men man kan godt fornemme de små bobler på huden.

 

>> Find Miqura Bubble mask HER 

 

Ad link Miqura Bubble mask

 

Masken kommer i denne fine indpakning og er et sort “papir” agtig lagt, som ligges over ansigtet. Den renser huden og efterlader den frisk og fugtet! Jeg har brugt den et par gange nu og synes den er meget sjov og lækker for for min hud.

Den kommer også i andre varianter bla. til fødder og hænder – genialt nu her hvor vejret suger alt fugt ud af huden!

 

Ad link Miqura foot mask, Miqura hand mask

 

Jeg besøgte forleden en af de autoriserede Nimue klinikker, hvor jeg fik fortaget en af deres nyeste ansigtsbehandlinger. Den er også sort og har samme skummende effekt, som masken ovenover. Den er kulbaseret og er en form for peeling – lidt anderledes og lidt mere effektiv, da behandlingen kun fortages i en af deres autoriserede klinikker.

Den gav mig virkelig meget fugt, mere glød og min hud blev så fin og afrenset. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg skal prøve deres Nimue thermal detox peel! Har man ikke budget til den helt store ansigtbehandling, så er Miqura bubble mask et rigtig fint alternativ! 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.