Blandet

Drop byturen, og bliv i lejligheden

Danskerne har tradition for at være et af de folkefærd, der drikker allermest. Og det er en statistik, vi faktisk […]

november 2017

Sarah Posin

Danskerne har tradition for at være et af de folkefærd, der drikker allermest. Og det er en statistik, vi faktisk ikke bør være synderligt glade for, da det i det store hele bare illustrere, at vi er umenneskeligt dårlige til at styre os, når det kommer til indtag af alkoholiske drikkevarer.

Men sådan behøver det faktisk ikke at være, og i denne artikel kigger jeg ind i, hvordan man faktisk på en god måde kan reducere de mange byture og det store indtag af alkohol. Læs med videre, hvor du har mulighed for at blive oplyst.

Indret lejligheden til hygge og fest

Det kan virke lidt ironisk at sige, at man skal indrette sin bolig til fest og ballade, når man egentlig forsøger at mindske forbruget og indtaget af alkohol. Men ikke desto mindre har det faktisk vist sig, at det er en god løsning, da man på den måde også opfordre til, at man ikke tager videre i byen, men i stedet bliver hjemme. Problematikken ligger nemlig i, at man skal forsøge at undgå taxaturen ind til de mange diskoteker og barområder. Gør man nemlig først det, kan man stort set være forsikret om, at man ender med at drikke ALT for meget alkohol. Bliver man derimod i lejligheden, hvor fokus oftere er på spil, snak og nærvær, er man mere tilbøjelig til at sætte alkoholen fra sig og nyde hinandens selskab.

 

Men hvordan sikrer man sig så, at ens gæster mister interessen for at tage videre i byen? Det er nemlig det spørgsmål, man bør stille sig selv, hvis man har en skjult agenda om, at man egentlig ikke har lyst til at tage med videre – eller at de andre tager videre for den skyld. En af de muligheder, man kan tage ved lære af, er, at man indretter boligen til formålet. Med få enkelte ændringer kan man nemlig forandre en bolig, således at den faktisk helt selv fremprovokerer ideen om, at man egentlig ikke behøver at tage videre i byen.

 

En af de mest effektive indretningsmetoder i den forbindelse er i form af barindretning og lignende, hvor man formår at kombinere hyggen ved et hjem og stemningen i en bar. Man kan sagtens finde barinteriør, der også er egnet til indretning i hjemmet, og det er bare med at komme i gang, hvis man gerne vil skifte byturene ud med hjemlig hygge. Gå på jagt efter barudstyr og barstole allerede i dag. Det kan kun gå for langsomt, og så er det sundt i forhold til såvel gæstfriheden som din krop.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.