Beauty Hårpleje

Effektiv hårkur til skadet hår..

Reklame links Der er ikke noget bedre end en god omgang selvforkælelse! Jeg elsker de her stunder, hvor jeg sætter […]

maj 2019

Sarah Posin

Reklame links

Der er ikke noget bedre end en god omgang selvforkælelse! Jeg elsker de her stunder, hvor jeg sætter tid af til enten at lave et par fine gellack negle, give kroppen en ekstra smuk glød med selvbruner, farve mine bryn & vipper eller pleje mit hår med en god hårkur.

De her små selvforkælelse stunder, giver mig fornyet energi og overskud -og så er det bare så lækkert, når man selv har mulighed for at give sig selv lidt forkælelse hjemme, uden at skulle gå til frisør eller kosmetolog og bruge en masse penge 🙂

Spar op til 60% på hårkur – find en masse mærkervare her >>

Jeg bruger ofte tiden med en hårmaske, til at fikse lidt hjemlige ting, som at ordne vasketøj eller støvsuge. 🙂

| Link |
Davines, Wake-up Circle & Davines, Quick Fix Circle

En hårkur som jeg er blevet ret vild med, er denne lille praktiske en fra Davines. Den er super god at have med sig på farten, hvis man skal ud og rejse, eller overnatte et sted, da den ikke fylder så meget.

Her er ca. til 3 gange, alt efter hvor meget du bruger pr. gang. Hårkuren har en hurtig virkning og giver den lækreste følelse, af en tur til frisøren! 🙂

Bedste hårkure, til skadet hår!

Her er 3 gode hårkure, som jeg også kan anbefale, hvis du trænger til at give dit hår lidt selvforkælelse, til de slidte spidser.

Redken, Extreme Strength Builder Plus. Køb her!
Olaplex, Hair Perfector No.3. Køb her!

Maria Nila, True Soft Masque. Køb her!

Davines, Wake-Up Circle Hair Mask. Køb her!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.