Træning Træningsprogrammer Træningstips

Effektiv sommertræning i det fri!

Sommeren er endelig kommet og det gode vejr skal bare udnyttes for fulde drag! Jeg prøver selv, så meget som […]

juni 2016

Sarah Posin

Sommeren er endelig kommet og det gode vejr skal bare udnyttes for fulde drag! Jeg prøver selv, så meget som muligt, at lave min træning udendørs. Jeg kan bedst lide at træne udendørs tidligt på dagen, da jeg ofte oplever at blive mere dvask når det bliver varmere op af dagen. Så sent som i morges trænede jeg i det fri – en løbetur på omkring 6 km, efterfulgt af en lille hurtig styrkerunde som workouten i videoen her. Min træning sammenlagt tog 45 minutter og er en fantastisk start på dagen! ✊

  •  5 step-ups (til hvert ben)
  • 5 push ups
  • 5 box jumps
  • 5 dips

x 4 runder

 

 

Jeg har netop skrevet et lille indlæg på woman.dk, hvor du her kan finde flere billeder og forklaringer af øvelserne. Har blandt andet også skrevet lidt omkring hvor de enkelte øvelser tager fokus på og hvorfor jeg kombinere dem som jeg gør. Du kan finde indlægget → her   

 

Hvad kan du specielt godt lide at træne, når solen skinner? ☀️

kys-sarah-posin

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.