Stil og Inspiration

Efterår i luften & rabatkode på Daniel Wellington

De her dage er jo helt fantastiske! Solen skinner og man kan ikke andet end blive glad i låget af […]

oktober 2018

Sarah Posin

De her dage er jo helt fantastiske! Solen skinner og man kan ikke andet end blive glad i låget af det her vejr. Jeg nyder virkelig denne tid på året, da det stadig er lunt og endnu ikke helt koldt nok, til at skulle pakke sig helt ind.

Forleden delte jeg billedet her på min instagram, hvor der var en del efterspørgelse på bla. de sorte coatede leggings som jeg har på, på billedet her. De har et let læder look, som er ret fedt til både hverdag eller hvis man skal være lidt pænere.

De har enormt meget stretch og er derfor også super behagelige at have på. Jeg har førhen købt leggings eller bukser med en coatede overlade, som har lidt det der læder look -de er desværre hurtigt blevet grimme, da overfladen ofte begynder at krakelere, når de får en smule slid. Derudover synes jeg også ofte det er svært, at finde læder bukser, som sidder godt på numse.

 

LÆS OGSÅ: Vlog – en træningsdag med mig

 

De her læder ‘look a like’ leggings, som jeg har på her, er egentlig bare fra Pieces og koster 299 kr. De har virkelig holdt formen og kvaliteten godt -og så sidder de rigtig fint på numsen og er høje i taljen.

Jeg søgte på nettet, da jeg gerne vil dele buksen med jer og har fundet dem her på siden (reklame link).

 

 

I samme omgang, har jeg i samarbejde med Daniel Wellington og deres lancering, af deres nye armbånd, fået muligheden for at dele en rabatkode, som give hele 15% på hele shoppen! På billederne her, har jeg det splinter nye armbånd på. Det fåes både i sølv og guld, men begge med den fine hvide kant. 🙂

 

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du de rette produkter, til din hudtype

 

Hop ind forbi hjemmesiden, i linket her, hvor du også kan finde alle deres fine armbåndsure, til både dame og herre.

Husk at brug rabatkoden: sarahposin og få 15% på dit køb!

Rigtig god efterårsferie og nyd de sidste solstråler! ☀️

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.