Beauty Hudpleje Kosttilskud Skønhedstips

Ekstra glød & vitaminer i solen

Reklame | Inden jeg tager på ferie, har jeg ofte små forberedelser – jeg er næsten altid på udkig efter […]

februar 2019

Sarah Posin

Reklame | Inden jeg tager på ferie, har jeg ofte små forberedelser – jeg er næsten altid på udkig efter en ny bikini og ender altid med at stresse over projektet, om den perfekte bikini! Derudover synes jeg også det er rart, at både negle på hænder og fødder er fikset, når de skal ud i det fri og luftes.

Vi har sikkert alle ting, som vi gerne vil have styr på, inden vi skal ud og vise vores bare hud! Denne gang, har jeg prøvet noget helt nyt..

LÆS OGSÅ: Bedste serum til lange naturlige vipper!

Jeg skrev for nogle måneder siden, om de her ret så populære vingummi bamser fra ‘Beauty Bear’ (Hvis ikke du fik læst mit tidligere indlæg, så kan du finde her) Op til vores tur til Thailand, var det helt oplagt, at prøve vitaminsammensætningen TAN – da sammensætningen af vitaminer, skulle forberede huden mod solens stråler og holde en mere vedvarende farve.

Jeg påbegyndte vitaminerne ca. 1 måned inden vores rejse, så kroppen kunne nå at tage imod vitaminerne.

Førhen, når jeg har været på en solrig ferie, er jeg faktisk endt med at få en smule soleksem, især på mit bryst. En masse små, irriteret røde knopper, som hæver og kløer helt vildt!

Jeg slap heldigvis for soleksem på denne ferie – og om det skyldes de ekstra vitaminer eller bare lidt held, er ikke til at vide. Men hvad gør man ikke for at være på forkant? 🙂

Det er selvfølgelig altid svært at sige helt præcis, om produktet har givet et synligt resultat og om min hud reelt har taget bedre imod solensstrålerne – men farve og ekstra vitaminer har min krop med sikkerhed fået! 🙂

LÆS OGSÅ: Sådan laver du dine egne gellack negle

De fine små vitamin bamser indholder bla. Betacaroten, som også findes i gulerødder og grøntkål. Det er i hvert fald nogle ting, som kan have en effekt på den ekstra sunde glød! 😉

Har du set alle Beauty bears’s vitaminsammensætninger? De kommer både til Hår, hud, negle og den som jeg har her, Tan. Du kan finde alle produkterne i linket her!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.