Beauty Hårpleje

Ekstra pleje til de tørre lokker..

Jeg bliver ofte spurgt til, hvordan mit hår kan vokse sig så langt? Der er helt sikker forskel på hvor […]

juni 2019

Sarah Posin

Jeg bliver ofte spurgt til, hvordan mit hår kan vokse sig så langt? Der er helt sikker forskel på hvor langt og stærk vores hår, hver især er. Men en af de faktorer, som jeg tænker spiller en stor rolle her..

Er bla. den måde, at pleje håret og hvilke produkter man bruger.

Håret gennemgår meget slidtage, hver eneste gang vi farver, føntørrer, glatter, krøller eller sætter håret op.

Jeg har aldrig farvet mit hår specielt meget, men blot fået lidt lyse striber i ny og næ. I takt med at jeg er blevet ældre og har fået mere interesse for at style mit hår, kan jeg dog godt se, hvordan det skader håret og gør det tørt og slidt i spidserne.

Læs også: Et tip til flotte, stærke sommernegle

Sol og sommer er helt klar også med til at gøre mine spidser endnu tørrer, men nu skal jeg lige præsentere jer for et lækkert produkt, som jeg fik stukket i hånden, sidst jeg var hos frisøren.

| Link |
Kevin Murphy leave-in repair

Leave-in conditioner, er nemlig blevet et af mine nye favoritprodukter. Produkt får mit hår til at blive silkeblødt og plejer det helt igennem og jeg har faktisk droppet min balsam, til fordel for produktet her.

Læs også: Sådan fjerner du din selvbruner, hurtigt & skånsomt

Jeg vasker håret i shampoo og bruger 4 pump af den her lækre leave-in conditioner fra Kevin Murphy, i håndklædtørt hår. Produktet skal ikke vaskes ud og det kommer hverken til af fedte eller klaske sammen.

Det efterlader håret SÅ lækkert og dufter skønt! 😉 Du kan snildt tage produktet med på stranden, hvis håret filtre efter en dukkert.

Et godt lille sommer-tip herfra ☀️

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.